Koelhouden.nl

LG GBB62MCGGN

Bekijk de goedkoopste LG GBB62MCGGN

De LG GBB62MCGGN is te koop bij

Review
LG GBB62MCGGN

De LG GBB62MCGGN is een ruime vrijstaande koel-vriescombinatie met de DoorCooling functie, waardoor je voedsel langer vers blijft. Het heeft een energieklasse D en een geluidsniveau van 35 decibel. Je hoeft de koelkast nooit te ontdooien dankzij de no frost functie.

De bouwkwaliteit is betrouwbaar en duurzaam, terwijl de koelkwaliteit van topklasse is. Met een netto inhoud van 384 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 36 dB is normaal en niet storend. De koel-vriescombinatie kan ook in een schuur of garage geplaatst worden, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Daarnaast heeft het een vershoudzone, waardoor je verse producten langer vers kunt houden.

De LG GBB62MCGGN is een ruime koel-vriescombinatie met de DoorCooling functie. Het houdt uw voedsel langer vers en eetbaar door het voorkomen van koude luchtverlies bij het openen van de deur. De Bauknecht koel-vriescombinatie met Moist Balance Crisp-technologie voorkomt uitdroging van levensmiddelen. Het heeft energie-efficiëntieklasse D en een geluidsniveau van slechts 35 decibel.

No frost koel-vriescombinatie met vriesgedeelte.

De LG GBB62MCGGN is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je ook diepvriesproducten kunt bewaren.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De LG GBB62MCGGN koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 215 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 86 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De LG GBB62MCGGN koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een langere levensduur en genieten van goed gekoelde producten.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De LG GBB62MCGGN koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 384 liter, waarvan 277 liter voor het koelgedeelte en 107 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie met normaal geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de LG GBB62MCGGN koel-vriescombinatie is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau van 36 dB is deze koelkast niet te luid en zal het geen storende factor zijn in je huis. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving zonder dat je last hebt van het geluid van de koelkast.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, extra opslagruimte.

De LG GBB62MCGGN koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, biedt deze koel-vriescombinatie een handige oplossing voor extra opslagruimte in je schuur of garage, waardoor je meer ruimte hebt in je keuken voor andere apparaten.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De LG GBB62MCGGN koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.