Koelhouden.nl

LG GBB72MCUGN

Bekijk de goedkoopste LG GBB72MCUGN

De LG GBB72MCUGN is te koop bij

Review
LG GBB72MCUGN

De LG GBB72MCUGN is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vershoudzone en No Frost technologie. Het heeft een energieklasse D en een netto inhoud van 384 liter, geschikt voor 3-4 personen. Met een geluidsniveau van 35 dB is het apparaat stil en geschikt voor in een open keuken.

De bouwkwaliteit is middenklasse, maar de koelkwaliteit is van topklasse. De koel-vriescombinatie houdt voedsel op de juiste temperatuur en blijft langer vers. Het is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt voor optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor verse producten langer vers blijven.

Al met al is de LG GBB72MCUGN een praktische en efficiënte keuze voor jouw keuken, met handige opbergmogelijkheden en energiezuinigheid.

De LG GBB72MCUGN is een vrijstaande koel-vriescombinatie met ruimte voor 3-4 personen. Hij is stil, dus geschikt voor in een open keuken. De koelkast heeft een vershoudzone met instelbare temperatuur en luchtvochtigheid. Met No Frost hoef je het vriesvak nooit te ontdooien en blijven producten langer vers.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De LG GBB72MCUGN is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft handige opbergmogelijkheden. Met het energielabel A+++ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. De LG GBB72MCUGN is een praktische en efficiënte keuze voor jouw keuken.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De LG GBB72MCUGN koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 215 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 86 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De LG GBB72MCUGN koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je erop vertrouwen dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Dit maakt het een goede investering voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte koeloplossing.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De LG GBB72MCUGN koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 384 liter, waarvan 277 liter voor het koelgedeelte en 107 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de LG GBB72MCUGN koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De LG GBB72MCUGN koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, kan je jouw schuur of garage efficiënt gebruiken als extra opslagruimte voor voedsel en dranken. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur binnen de aanbevolen grenzen blijft om optimale prestaties te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor verschillende ruimtes.

De LG GBB72MCUGN koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit maakt het een veelzijdige en praktische keuze voor verschillende ruimtes in huis.