Koelhouden.nl

LG GBB72NSVBN

Bekijk de goedkoopste LG GBB72NSVBN

De LG GBB72NSVBN is te koop bij

Review
LG GBB72NSVBN

De LG GBB72NSVBN koelvriescombinatie is een energiezuinige en praktische keuze voor je huishouden. Met een geluidsniveau van 35 dB is het apparaat stil en zal het geen storende geluiden veroorzaken. Het heeft een netto inhoud van 384 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer.

De koelkwaliteit is van topklasse, waardoor je kunt rekenen op optimale koelprestaties en een langere levensduur. Daarnaast heeft het een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. De koelvriescombinatie is ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Het energieverbruik is gemiddeld, met ongeveer 68,8 euro aan energiekosten per jaar. Al met al is de LG GBB72NSVBN een veelzijdige en praktische keuze voor verschillende ruimtes in huis.

De LG GBB72NSVBN koelvriescombinatie koelt energiezuinig met geluidsniveau van 35 decibel. Het heeft 2 vershoudladen en luchtcirculatie houdt alles even koud. Het heeft ook een Big FreezingZone voor extra opslagruimte en maakt geen ijsvorming dankzij No Frost.

Nooit meer ontdooien, gemakkelijk diepvriesproducten bewaren.

De LG GBB72NSVBN is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze.

De LG GBB72NSVBN koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 137 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 68,8 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel het niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor je huishouden. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Koel-vriescombinatie met betrouwbare bouwkwaliteit en optimale koelprestaties.

De LG GBB72NSVBN koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een langere levensduur en betrouwbaarheid, waardoor je langer kunt genieten van je aankoop.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De LG GBB72NSVBN koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 384 liter, waarvan 277 liter voor het koelgedeelte en 107 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de LG GBB72NSVBN koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De LG GBB72NSVBN koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor verschillende ruimtes.

De LG GBB72NSVBN koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit maakt het een veelzijdige en praktische keuze voor verschillende ruimtes in huis.