Koelhouden.nl

LG GBP62DSNCC1

Bekijk de goedkoopste LG GBP62DSNCC1

De LG GBP62DSNCC1 is te koop bij

Review
LG GBP62DSNCC1

De LG GBP62DSNCC1 koel-vriescombinatie is een energiezuinige en betrouwbare koelkast met een netto inhoud van 384 liter. Het apparaat heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft.

Met de Fresh Converter lade en DoorCooling functie kun je de temperatuur eenvoudig instellen en blijft het op elke plank even koud. De koel-vriescombinatie heeft een no frost functie, waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien. Het geluidsniveau van 35 dB zorgt voor een rustige en stille omgeving.

Daarnaast is de koelkast geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden. Kortom, met de LG GBP62DSNCC1 haal je een kwalitatief hoogwaardige en duurzame koelkast in huis.

De LG GBP62DSNCC1 koel-vriescombinatie houdt je boodschappen langer vers. Met de Fresh Converter lade stel je de juiste temperatuur in voor je verse producten. Dankzij DoorCooling blijft de temperatuur constant en is het op elke plank even koud. Met energieklasse C is de koel-vriescombinatie energiezuinig.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no frost functie.

De LG GBP62DSNCC1 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk je diepvriesproducten kunt bewaren.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en kosten.

De LG GBP62DSNCC1 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 172 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 68,8 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel het energieverbruik niet bijzonder laag is, is het ook niet extreem hoog. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, vooral als je je bewust bent van je energieverbruik en kosten.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De LG GBP62DSNCC1 koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat je met de LG GBP62DSNCC1 een kwalitatief hoogwaardige en duurzame koelkast in huis haalt.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor groot huishouden.

De LG GBP62DSNCC1 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 384 liter, waarvan 277 liter voor het koelgedeelte en 107 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt om voedsel en drankjes op te slaan voor een groot huishouden.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de LG GBP62DSNCC1 koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De LG GBP62DSNCC1 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie houdt verse producten langer vers.

De LG GBP62DSNCC1 koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone is ideaal voor het bewaren van groenten, fruit en vlees, omdat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn afgestemd op deze producten. Hierdoor blijven ze langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten in huis hebt. Met de vershoudzone van de LG GBP62DSNCC1 hoef je je geen zorgen te maken over bederf en kun je langer genieten van je verse etenswaren.