Koelhouden.nl

LG GBP62DSNCN1

Bekijk de goedkoopste LG GBP62DSNCN1

De LG GBP62DSNCN1 is te koop bij

Review
LG GBP62DSNCN1

De LG GBP62DSNCN1 koel-vriescombinatie is een vrijstaand model met een no-frost functie, waardoor je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Met een energieklasse C heeft het een gemiddeld energieverbruik van 172 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 54,8 euro aan energiekosten. De bouwkwaliteit is middenklasse, maar de koelkwaliteit is van topklasse, waardoor je kunt rekenen op betrouwbaarheid en optimale koelprestaties.

Met een netto inhoud van 384 liter, verdeeld over 277 liter voor het koelgedeelte en 107 liter voor het vriesgedeelte, is deze koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor een open keuken of woonkamer. Het is ook mogelijk om de koel-vriescombinatie in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

De LG GBP62DSNCN1 koel-vriescombinatie heeft de DoorCooling functie die ervoor zorgt dat levensmiddelen langer vers blijven. Met het FRESHConverter-compartiment kunnen vis, vlees en groenten op de optimale temperatuur bewaard worden. De koel-vriescombinatie heeft energie-efficiëntieklasse C en produceert weinig geluid.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost functie.

De LG GBP62DSNCN1 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met dit model hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en gemakkelijke koelervaring.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en kosten.

De LG GBP62DSNCN1 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 172 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 54,8 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel het energieverbruik niet bijzonder laag is, is het ook niet extreem hoog. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, vooral als je je bewust bent van je energieverbruik en kosten.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De LG GBP62DSNCN1 koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een langere levensduur en betrouwbaarheid, terwijl je tegelijkertijd geniet van uitstekende koeling voor je voedsel en dranken.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor groot huishouden.

De LG GBP62DSNCN1 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 384 liter, waarvan 277 liter voor het koelgedeelte en 107 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt om voedsel en drankjes op te slaan voor een groot huishouden.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de LG GBP62DSNCN1 koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De LG GBP62DSNCN1 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie te garanderen.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De LG GBP62DSNCN1 koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.