Koelhouden.nl

LG GBP62MCNBC

Bekijk de goedkoopste LG GBP62MCNBC

De LG GBP62MCNBC is te koop bij

Review
LG GBP62MCNBC

De LG GBP62MCNBC is een energiezuinige koel-vriescombinatie met handige functies om voedsel langer vers te houden. Het apparaat heeft een Fresh Converter en DoorCooling om een constante koeltemperatuur te behouden. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien.

Met een netto inhoud van 384 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat bijna geruisloos. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, waardoor de betrouwbaarheid en levensduur uitstekend zijn. Het energieverbruik van 137 kWh per jaar zorgt voor ongeveer 54,8 euro aan energiekosten. Hoewel het niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze.

De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het apparaat geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De LG GBP62MCNBC is een energiezuinige koel-vriescombinatie die je op je energierekening bespaart. Het apparaat heeft een Fresh Converter om voedsel langer vers te houden en DoorCooling om een constante koeltemperatuur te behouden. Met een geluidsniveau van 35 decibel is de koelkast bijna geruisloos.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De LG GBP62MCNBC is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft verschillende handige functies om je voedsel vers te houden. Met dit model hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en praktische koelervaring.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte en betaalbare koel-vriescombinatie.

De LG GBP62MCNBC koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 137 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 54,8 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel het niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koel-vriescombinatie.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, betrouwbaar en energiezuinig.

De LG GBP62MCNBC koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat de koelkast energiezuinig is.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor groot huishouden.

De LG GBP62MCNBC koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 384 liter, waarvan 277 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 107 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt om voedsel en dranken op te slaan voor een groot huishouden.

Stil koel-vriescombinatie, geen storende geluiden in keuken.

Het geluidsniveau van de LG GBP62MCNBC koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De LG GBP62MCNBC koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, producten bederven sneller.

De LG GBP62MCNBC koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie.