Koelhouden.nl

LG GSLV30DSXM

Bekijk de goedkoopste LG GSLV30DSXM

De LG GSLV30DSXM is te koop bij

Review
LG GSLV30DSXM

De LG GSLV30DSXM is een ruime Amerikaanse koelkast met een inhoud van 634 liter. Het heeft een Multi Air Flow systeem voor een gelijkmatige luchtstroom en een dispenser voor koud water. De koelkast heeft ook ruimte voor pizzadozen, diepvriesfruit en maaltijden om in te vriezen. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien.

Het heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouw- en koelkwaliteit zijn betrouwbaar en duurzaam. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 416 liter en het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 218 liter. Het geluidsniveau van de koelkast is 36 dB, wat normaal is.

Helaas is de koelkast niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen en heeft het geen vershoudzone.

De LG GSLV30DSXM is een ruime Amerikaanse koelkast met 634 liter inhoud. Het heeft het Multi Air Flow systeem voor een gelijkmatige luchtstroom. Het heeft een dispenser voor koud water en ruimte voor pizzadozen, diepvriesfruit en maaltijden om in te vriezen.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De LG GSLV30DSXM is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een modern design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Koelkast met hoog energieverbruik, verhoogt energiekosten.

De LG GSLV30DSXM Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 430 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energiekosten met ongeveer 172 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit een aanzienlijke impact kan hebben op jouw energierekening.

Betrouwbare en duurzame Amerikaanse koelkast met uitstekende koelprestaties.

De LG GSLV30DSXM Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit, behoort deze koelkast tot de topklasse. Dit betekent dat het apparaat uitstekende koelprestaties levert, waardoor je voedsel langer vers blijft. Met deze koelkast kun je erop vertrouwen dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en dat het langer meegaat.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime inhoud.

De LG GSLV30DSXM Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 634 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 416 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 218 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van al je diepvriesproducten.

Stille Amerikaanse koelkast met 36 dB geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de LG GSLV30DSXM Amerikaanse koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau van 36 dB is deze koelkast niet luidruchtig en zal het geen storende factor zijn in je huis. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De LG GSLV30DSXM Amerikaanse koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet bestand is tegen extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, wat de prestaties van de koelkast negatief kan beïnvloeden. Daarnaast kan de vochtigheid in deze ruimtes ook hoger zijn, wat kan leiden tot condensvorming en schade aan de koelkast. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur en vochtigheid beter gecontroleerd kunnen worden.

Amerikaanse koelkast zonder vershoudzone, producten bederven sneller.

De LG GSLV30DSXM Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je producten sneller bederven en dat je vaker naar de supermarkt moet om nieuwe boodschappen te halen. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.