Koelhouden.nl

LG GSLV91MBAC DoorCooling

Bekijk de goedkoopste LG GSLV91MBAC DoorCooling

De LG GSLV91MBAC DoorCooling is te koop bij

Review
LG GSLV91MBAC DoorCooling

De LG GSLV91MBAC Amerikaanse koelkast is energiezuinig en heeft een inhoud van 635 liter. Je kunt al je boodschappen kwijt op de 4 plateaus en je eten blijft langer vers door de Metal Fresh plaat en Fresh Zone lades. Het vriesgedeelte bevindt zich aan de linkerkant en je kunt gemakkelijk koud water met ijs tappen via de dispenser in de deur.

Deze vrijstaande koelkast heeft No Frost technologie, waardoor ontdooien niet nodig is. De temperatuur in de koelkast wordt gelijkmatig verdeeld dankzij de DoorCooling functie, waardoor voedsel langer vers blijft. De koelkast heeft verstelbare planken en deurvakken voor handige opbergmogelijkheden. Het energieverbruik is relatief hoog, maar de bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk.

Met een netto inhoud van 635 liter is de koelkast geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau is normaal en de koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage. Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone.

De LG GSLV91MBAC Amerikaanse koelkast is energiezuinig en heeft een inhoud van 635 liter. Je kunt al je boodschappen kwijt op de 4 plateaus en je eten blijft langer vers door de Metal Fresh plaat en Fresh Zone lades. Het vriesgedeelte bevindt zich aan de linkerkant en je kunt gemakkelijk koud water met ijs tappen via de dispenser in de deur.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De LG GSLV91MBAC DoorCooling is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Deze koelkast is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. Met de DoorCooling functie wordt de temperatuur in de koelkast gelijkmatig verdeeld, waardoor je voedsel langer vers blijft. De koelkast heeft een ruime inhoud en is voorzien van handige opbergmogelijkheden, zoals verstelbare planken en deurvakken. De LG GSLV91MBAC DoorCooling is een praktische en efficiënte koelkast voor het hele gezin.

Energieklasse C, hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De LG GSLV91MBAC DoorCooling Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse C, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 223 kWh, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten ook hoger zijn. In dit geval bedragen de energiekosten per jaar ongeveer 100,35 euro. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening.

Betrouwbare Amerikaanse koelkast met redelijke kwaliteit.

De LG GSLV91MBAC DoorCooling Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De LG GSLV91MBAC DoorCooling Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 635 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 416 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 219 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van al je diepvriesproducten.

Geluidsniveau van Amerikaanse koelkast is normaal.

Het geluidsniveau van de LG GSLV91MBAC DoorCooling Amerikaanse koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd en over het algemeen stil genoeg is voor dagelijks gebruik. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zou de koelkast als stil worden geclassificeerd. Het is belangrijk om op te merken dat het geluidsniveau van een koelkast subjectief kan zijn en kan variëren afhankelijk van de omgeving en de individuele gevoeligheid voor geluid.

Koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De LG GSLV91MBAC DoorCooling Amerikaanse koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, wat de prestaties van de koelkast negatief kan beïnvloeden. Daarnaast is de isolatie van de koelkast mogelijk niet voldoende om de juiste temperatuur te behouden in omgevingen met extreme temperaturen. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur constant is en de prestaties optimaal kunnen worden benut.

Koelkast zonder vershoudzone, producten bederven sneller.

De LG GSLV91MBAC DoorCooling Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.