Koelhouden.nl

LG GSXV91MCAE

Bekijk de goedkoopste LG GSXV91MCAE

De LG GSXV91MCAE is te koop bij

Review
LG GSXV91MCAE

De LG GSXV91MCAE is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Het heeft een water- en ijsdispenser die je zelf bijvult en een vershoudzone om fruit en groenten langer vers te houden. Met een geluidsniveau van 36 decibel is het apparaat zeer stil. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien.

Met een energieklasse E heeft de koelkast een relatief hoog energieverbruik, wat de energiekosten met ongeveer 139,2 euro per jaar verhoogt. De bouwkwaliteit is topklasse, maar de koelkwaliteit is middenklasse. De netto inhoud van 635 liter biedt voldoende ruimte voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 36 dB valt binnen de normale categorie. De koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage vanwege de extreme temperaturen.

Helaas beschikt de koelkast niet over een vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De LG GSXV91MCAE is een Amerikaanse koelkast met InstaView, Metal Fresh en DoorCooling technologie. Het heeft een water- en ijsdispenser die je zelf bijvult. De vershoudzone houdt fruit en groenten langer vers. Het apparaat is zeer stil met een geluidsniveau van 36 decibel.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De LG GSXV91MCAE is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft handige functies zoals een water- en ijsdispenser. Met een strak design en energiezuinige prestaties is de LG GSXV91MCAE een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en functionele koelkast.

Energieklasse E, hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De LG GSXV91MCAE Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 348 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energiekosten met ongeveer 139,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Topklasse bouwkwaliteit, middenklasse koelkwaliteit, voldoende koelvermogen.

De LG GSXV91MCAE Amerikaanse koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je aankoop. De koelkwaliteit van deze koelkast is echter middenklasse, wat betekent dat de prestaties op het gebied van koeling niet de hoogste zijn. Desondanks biedt deze koelkast nog steeds voldoende koelvermogen om je voedsel op de juiste temperatuur te houden.

Grote koelkast met veel opbergruimte voor verse en diepvriesproducten.

De LG GSXV91MCAE Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 635 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 416 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 219 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van al je diepvriesproducten.

Stil Amerikaanse koelkast met normaal geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de LG GSXV91MCAE Amerikaanse koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau onder de 39 dB kan je ervan uitgaan dat deze koelkast niet als luidruchtig wordt beschouwd. Dit betekent dat je geen last zult hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van de koelkast. Het is belangrijk om te vermelden dat een geluidsniveau van 36 dB als normaal wordt beschouwd voor een koelkast, wat betekent dat het niet als stil kan worden beschouwd.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De LG GSXV91MCAE Amerikaanse koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet bestand is tegen extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, wat de prestaties van de koelkast negatief kan beïnvloeden. Daarnaast kan de koelkast ook niet goed functioneren in koude omgevingen, zoals in de winter in de garage. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen voor optimale prestaties en levensduur.

Koelkast zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De LG GSXV91MCAE Amerikaanse koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.