Koelhouden.nl

Liebherr CBNbda 5723-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr CBNbda 5723-20

De Liebherr CBNbda 5723-20 is te koop bij

Review
Liebherr CBNbda 5723-20

De Liebherr CBNbda 5723-20 is een energiezuinige koel-vriescombinatie met een geluidsniveau van 33 decibel. Het model biedt ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer en heeft 2 BioFresh vershoudzones voor vlees, vis en kaas. Met de EasyTwist Ice dispenser maak je snel ijsblokjes en het PowerCooling systeem zorgt ervoor dat je boodschappen langer vers blijven.

De koelkast heeft een vrijstaand design en hoeft dankzij de No Frost technologie nooit te worden ontdooid. Met een energieklasse A en een jaarlijks energieverbruik van 116 kWh is deze koel-vriescombinatie energiezuinig en bespaart het op de energierekening. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is.

Met een netto inhoud van 361 liter en een geluidsniveau van 33 dB is de Liebherr CBNbda 5723-20 geschikt voor 5 personen of meer en kan het in de schuur of garage worden geplaatst. De vershoudzone zorgt ervoor dat je groenten, fruit en andere verse etenswaren langer vers blijven.

De Liebherr CBNbda 5723-20 is een energiezuinige koel-vriescombinatie. Het model is stil met een geluidsniveau van 33 decibel. De koelkast biedt ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. De 2 BioFresh vershoudzones zijn handig voor vlees, vis en kaas. Met de EasyTwist Ice dispenser maak je snel ijsblokjes. Het PowerCooling systeem zorgt ervoor dat je boodschappen langer vers blijven.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Liebherr CBNbda 5723-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft verschillende handige functies, zoals een temperatuurregeling en een deuralarm. Met het strakke design past deze koelkast perfect in elke keuken.

Energiezuinige koel-vriescombinatie, bespaar op energierekening.

De Liebherr CBNbda 5723-20 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A, wat betekent dat het een energiezuinig apparaat is. Met een jaarlijks energieverbruik van 116 kWh en energiekosten van 46,4 euro, is deze koelkast een goede keuze voor mensen die willen besparen op hun energierekening. Het lage energieverbruik zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten en draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl.

Koel-vriescombinatie met topklasse bouw- en koelkwaliteit.

De Liebherr CBNbda 5723-20 koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat de koelkast energiezuinig is. Met de Liebherr CBNbda 5723-20 koel-vriescombinatie haal je dus een kwalitatief hoogwaardig apparaat in huis.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Liebherr CBNbda 5723-20 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 361 liter, waarvan 258 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Liebherr CBNbda 5723-20 koel-vriescombinatie is 33 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral prettig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving terwijl je eten en drinken koel blijft.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, boven 0 graden.

De Liebherr CBNbda 5723-20 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koel- en vriesruimte nodig hebben buiten de keuken. De koel-vriescombinatie biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt koelsysteem dat ervoor zorgt dat jouw etenswaren op de juiste temperatuur blijven. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat deze koelkast niet geschikt is voor omgevingen waar de temperatuur onder het vriespunt kan komen.

Koel-vriescombinatie houdt verse producten langer vers.

De Liebherr CBNbda 5723-20 koel-vriescombinatie is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koelkast biedt de mogelijkheid om je verse producten langer vers te houden door middel van een speciale temperatuurzone. Hierdoor blijven je groenten, fruit en andere verse etenswaren langer goed en behouden ze hun smaak en voedingswaarde. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten in huis hebt. Met de Liebherr CBNbda 5723-20 koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over bederf van je verse etenswaren.