Koelhouden.nl

Liebherr CFf 1870-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr CFf 1870-20

De Liebherr CFf 1870-20 is te koop bij

Review
Liebherr CFf 1870-20

De Liebherr CFf 1870-20 vrieskist wordt gepresenteerd als een kwalitatief hoogwaardige vriezer, ideaal voor mensen die veel opslagruimte voor hun diepvriesproducten nodig hebben. Uitblinkers zijn de FrostProtect en SuperFrost functies, die zorgen voor een geoptimaliseerde vrieservaring.

Dit model biedt een ruime opslagcapaciteit van 281 liter en is vooral geschikt voor het bewaren van grote hoeveelheden diepvriesproducten. Echter, het heeft een energieklasse F, wat aangeeft dat het niet het meest energiezuinige model op de markt is. Hoewel zijn bouwkwaliteit als ’topklasse’ wordt beoordeeld, waardoor het een betrouwbare en duurzame keuze is.

Een ander kenmerkend voordeel is het vermogen van de vriezer om te functioneren bij temperaturen tot -15 graden Celsius, waardoor het geschikt is voor plaatsing in niet-geïsoleerde schuren of garages. Het geluidsniveau van 39 dB wordt als ‘normaal’ beschouwd, wat betekent dat het geluid niet storend is.

Liebherr CFf 1870-20 Review

Wanneer je op zoek bent naar een vriezer die niet alleen veel ruimte biedt voor al jouw diepvriesproducten, maar ook nog eens van hoge kwaliteit is, dan is de Liebherr CFf 1870-20 misschien wel wat voor je. Deze vrieskist heeft een aantal opvallende kenmerken, zoals FrostProtect en de SuperFrost functie, die zorgen voor een optimale vrieservaring. Maar hoe presteert dit model op het gebied van energieverbruik, bouwkwaliteit en geluidsniveau? Laten we dat eens nader bekijken.

Type vriezer: Vrieskist model

De Liebherr CFf 1870-20 valt onder het model 'vrieskist'. Dit type model is ideaal voor het opslaan van grotere hoeveelheden diepvriesproducten. De vriezer biedt een ruime opslagcapaciteit en door zijn vorm is het ook eenvoudiger om grotere producten, zoals een kalkoen of grote zakken frituursnacks, op te bergen. Bovendien hebben vrieskisten meestal een efficiënter energieverbruik dan vrieskasten van dezelfde grootte. Dus als je op zoek bent naar een vriezer met een goede capaciteit en waarbij je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je producten, dan is een vrieskist zoals de Liebherr CFf 1870-20 een uitstekende keuze.

Stroomverbruik: Energieklasse F met jaarlijks verbruik van 249 kWh

De Liebherr CFf 1870-20 heeft een energieklasse van F. Dit betekent dat de vriezer niet tot de meest energiezuinige modellen behoort. Met een jaarlijks energieverbruik van 249 kWh, kost het gebruik van deze vriezer je ongeveer 99,6 euro per jaar. Hoewel er zuinigere modellen beschikbaar zijn, biedt de Liebherr CFf 1870-20 andere voordelen die dit hogere energieverbruik kunnen compenseren, zoals zijn bouwkwaliteit en speciale functies.

Bouwkwaliteit: Topklasse bouwkwaliteit voor een lange levensduur

De Liebherr CFf 1870-20 heeft een bouwkwaliteit die wordt geclassificeerd als 'topklasse'. Dit betekent dat je kunt verwachten dat deze vriezer zeer betrouwbaar is en een lange levensduur heeft. De bouwkwaliteit zegt iets over de duurzaamheid van het product, en met een topklasse kwalificatie weet je dat je een product in handen hebt dat jarenlang meegaat zonder problemen. Zo heb je langer plezier van je aankoop en is de kans kleiner dat je op korte termijn voor onverwachte reparatiekosten komt te staan.

Inhoud: Ruime opslagcapaciteit van 281 liter

Met een netto inhoud van 281 liter valt de Liebherr CFf 1870-20 in de categorie 'groot'. Dit betekent dat je meer dan voldoende ruimte hebt voor jouw diepvriesproducten, van diepvriesfruit tot frituursnacks. Of je nu een groot gezin hebt of graag vooruit kookt en maaltijden invriest, deze vrieskist biedt alle ruimte die je nodig hebt. Bovendien helpt het ruime design je om gemakkelijk alles terug te vinden, zonder dat je lang moet zoeken of spullen moet verplaatsen.

Geluidsniveau: Normaal geluidsniveau van 39 dB

Het geluidsniveau van de Liebherr CFf 1870-20 is 39 dB, wat wordt geclassificeerd als 'normaal'. Dit betekent dat je de vriezer wel zult horen, maar het geluid is niet storend of overheersend. Zeker in een aparte ruimte, zoals een bijkeuken, schuur of garage, zal dit geluidsniveau geen probleem vormen. Het is altijd goed om rekening te houden met het geluidsniveau wanneer je een vriezer kiest, zeker als deze in een open keuken of woonruimte wordt geplaatst.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven -15 graden Celsius

Een van de opvallende kenmerken van de Liebherr CFf 1870-20 is het FrostProtect systeem, waardoor de vriezer kan functioneren bij een omgevingstemperatuur van -15 graden Celsius. Dit is ideaal voor als je overweegt de vriezer in een schuur of garage te plaatsen die niet geïsoleerd is. Met deze functie hoef je je geen zorgen te maken over de werking van de vriezer tijdens de koude wintermaanden. Het is wel belangrijk om te zorgen dat de temperatuur niet onder de -15 graden Celsius komt, om een optimale werking van de vriezer te garanderen.