Koelhouden.nl

Liebherr CNc 5223-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr CNc 5223-20

De Liebherr CNc 5223-20 is te koop bij

Review
Liebherr CNc 5223-20

De Liebherr CNc 5223-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met luchtcirculatie. Het heeft een vershoudzone voor groenten en fruit en 3 vrieslades voor diepvriesproducten. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriesruimte nooit te ontdooien.

Met een geluidsniveau van 35 dB kan je het overal plaatsen. De koelkast heeft een energieklasse C en een jaarlijks energieverbruik van 161 kWh, wat neerkomt op ongeveer 64,4 euro aan energiekosten per jaar. De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn topklasse, wat betekent dat het betrouwbaar is en lang meegaat. Het heeft een netto inhoud van 330 liter, geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor een open keuken of woonkamer. Het is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het bewaren van verse producten zoals groenten en fruit.

De Liebherr CNc 5223-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met luchtcirculatie. Het houdt je boodschappen lang vers, ongeacht waar je ze bewaart. Groenten en fruit blijven langer vers in de vershoudzone. De 3 vrieslades zijn perfect voor diepvriesgroenten, ijsjes en pizza's. No Frost zorgt ervoor dat je de vriesruimte nooit hoeft te ontdooien. Met een geluidsniveau van 35 dB kun je het overal plaatsen.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Liebherr CNc 5223-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het apparaat nooit te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je etenswaren en heeft verschillende handige functies.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze.

De Liebherr CNc 5223-20 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 161 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat je ongeveer 64,4 euro per jaar aan energiekosten kwijt bent. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor een koel-vriescombinatie. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Liebherr CNc 5223-20 koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met de Liebherr CNc 5223-20 kun je dus vertrouwen op zowel de bouwkwaliteit als de koelkwaliteit.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Liebherr CNc 5223-20 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 330 liter, waarvan 227 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt ook in de categorie 'groot', met een netto inhoud van 103 liter. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Liebherr CNc 5223-20 koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Liebherr CNc 5223-20 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende warm is om de optimale werking van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, producten bederven sneller.

De Liebherr CNc 5223-20 koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten en fruit. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie.