Koelhouden.nl

Liebherr CNd 5223-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr CNd 5223-20

De Liebherr CNd 5223-20 is te koop bij

Review
Liebherr CNd 5223-20

De Liebherr CNd 5223-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een strak design en voldoende ruimte voor al je etenswaren. Het heeft 4 plateaus, deurvakken en 3 lades voor diepvriesproducten. Met de EasyTwist-Ice ijsmaker maak je gemakkelijk ijsblokjes en in PartyMode koelt de koelkast snel je drankjes. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien, wat tijd en moeite bespaart.

Met een energieklasse D heeft het een gemiddeld energieverbruik, maar er zijn koel-vriescombinaties op de markt met een hogere energie-efficiëntie. De bouw- en koelkwaliteit van de Liebherr CNd 5223-20 zijn topklasse, wat betrouwbaarheid en een lange levensduur garandeert. Met een netto inhoud van 330 liter is het geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het als stil kan worden beschouwd. Het is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

De Liebherr CNd 5223-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie waarin je al je boodschappen kunt bewaren. Het heeft 4 plateaus voor bakjes en deurvakken voor flessen. Het vriesgedeelte heeft 3 lades voor diepvriesproducten. Met de EasyTwist-Ice ijsmaker kun je gemakkelijk ijsblokjes maken. In PartyMode koelt de koelkast snel je drankjes.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Liebherr CNd 5223-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met de Liebherr CNd 5223-20 heb je altijd een goed gekoelde en georganiseerde koelkast.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënt, duurzamer leven.

De Liebherr CNd 5223-20 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 203 kWh en energiekosten van 81,2 euro, kan je verwachten dat deze koel-vriescombinatie redelijk efficiënt is in termen van energieverbruik. Dit is vooral belangrijk voor mensen die hun energierekening willen verlagen en duurzamer willen leven. Het is echter belangrijk op te merken dat er koel-vriescombinaties op de markt zijn met een hogere energie-efficiëntie, dus als je op zoek bent naar een apparaat met een lager energieverbruik, is het de moeite waard om verder te kijken.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, betrouwbaar en duurzaam.

De Liebherr CNd 5223-20 koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met de Liebherr CNd 5223-20 kun je dus vertrouwen op zowel de bouwkwaliteit als de koelkwaliteit.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Liebherr CNd 5223-20 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 330 liter, waarvan 227 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien deze meer dan 250 liter bedraagt. Het vriesgedeelte valt in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 103 liter. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stil geluidsniveau, geen storende geluiden in keuken.

Het geluidsniveau van de Liebherr CNd 5223-20 koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, boven 0 graden.

De Liebherr CNd 5223-20 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus extra opslagruimte creëren voor je etenswaren in de schuur of garage, zolang je ervoor zorgt dat de omgevingstemperatuur niet onder het vriespunt daalt.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Liebherr CNd 5223-20 koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat groente, fruit en vlees langer vers blijven door de optimale temperatuur en luchtvochtigheid. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.