Koelhouden.nl

Liebherr CNd 5703-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr CNd 5703-20

De Liebherr CNd 5703-20 is te koop bij

Review
Liebherr CNd 5703-20

De Liebherr CNd 5703-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor 5 personen. Het koel- en vriesgedeelte hebben gescheiden luchtstromen, waardoor je boodschappen niet uitdrogen of naar elkaar gaan ruiken. Met een flessenrek en 3 vrieslades hoef je nooit te ontdooien. Dankzij de No Frost technologie hoef je het apparaat nooit te ontdooien.

De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je etenswaren en heeft handige functies zoals een temperatuurregeling en een alarmsysteem bij een te hoge temperatuur. Met een energieklasse D heeft deze koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik. Met een netto inhoud van 371 liter is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 36 dB valt binnen de normale categorie en de koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je minder snel producten hoeft weg te gooien.

De Liebherr CNd 5703-20 is een koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor 5 personen. Het koel- en vriesgedeelte hebben gescheiden luchtstromen, zodat je boodschappen niet uitdrogen of naar elkaar gaan ruiken. Met een flessenrek en 3 vrieslades hoef je nooit te ontdooien.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Liebherr CNd 5703-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het apparaat nooit te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je etenswaren en heeft verschillende handige functies, zoals een temperatuurregeling en een alarmsysteem bij een te hoge temperatuur. Met de Liebherr CNd 5703-20 haal je een betrouwbare en efficiënte koelkast in huis.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze, betrouwbare koel-vriescombinatie.

De Liebherr CNd 5703-20 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 201 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 80,4 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare koel-vriescombinatie zonder al te hoge energiekosten.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De Liebherr CNd 5703-20 koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een langere levensduur en betrouwbaarheid, waardoor je langer kunt genieten van je aankoop.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Liebherr CNd 5703-20 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 371 liter, waarvan 268 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer.

Stil geluidsniveau, geen storende geluiden tijdens gebruik.

Het geluidsniveau van de Liebherr CNd 5703-20 koel-vriescombinatie is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau onder de 39 dB kan je ervan uitgaan dat deze koelkast niet als luidruchtig wordt beschouwd. Dit betekent dat je geen last zult hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van de koel-vriescombinatie. Het is belangrijk om te vermelden dat een geluidsniveau van 36 dB als normaal wordt beschouwd en dat dit een acceptabel niveau is voor de meeste gebruikers.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De Liebherr CNd 5703-20 koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus extra opslagruimte creëren voor je voedsel en dranken in je schuur of garage, zolang je ervoor zorgt dat de omgevingstemperatuur boven het vriespunt blijft.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers voedsel.

De Liebherr CNd 5703-20 koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone. Deze zone is ideaal voor het bewaren van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. De temperatuur in de vershoudzone kan apart worden ingesteld, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. De vershoudzone zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je minder snel producten hoeft weg te gooien.