Koelhouden.nl

Liebherr CNsfd 5023-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr CNsfd 5023-20

De Liebherr CNsfd 5023-20 is te koop bij

Review
Liebherr CNsfd 5023-20

De Liebherr CNsfd 5023-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met DuoCooling en No Frost technologie. Het apparaat heeft genoeg ruimte voor boodschappen van 3 of 4 personen en een flessenrek voor dranken. Het vriesgedeelte hoeft nooit ontdooid te worden. Met een geluidsniveau van 35 decibel merk je nauwelijks dat het apparaat aanstaat.

De koelkast heeft een energieklasse D en een netto inhoud van 280 liter, waarvan 177 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. De bouwkwaliteit is middenklasse, maar de koelkwaliteit is topklasse. Het geluidsniveau is laag, waardoor je geen hinderlijke geluiden zult ervaren. De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft.

Het apparaat heeft ook een vershoudzone waarin je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Liebherr CNsfd 5023-20 is een koel-vriescombinatie met DuoCooling, waardoor je eten langer vers blijft. Het heeft genoeg ruimte voor boodschappen van 3 of 4 personen en een flessenrek voor dranken. Het vriesgedeelte hoeft nooit ontdooid te worden dankzij No Frost. Met een geluidsniveau van 35 decibel merk je nauwelijks dat het apparaat aanstaat.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Liebherr CNsfd 5023-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met dit model hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en gemakkelijke koelervaring.

Gemiddeld energieverbruik, hogere energiekosten dan andere koelkasten.

De Liebherr CNsfd 5023-20 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 191 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 76,4 euro per jaar liggen. Dit is echter hoger dan bij koelkasten met een hogere energieklasse. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koel-vriescombinatie, vooral als je wilt besparen op energiekosten op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De Liebherr CNsfd 5023-20 koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit van dit apparaat is echter van topklasse, wat betekent dat het optimale koelprestaties levert. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus langer genieten van je aankoop, dankzij de betrouwbaarheid van de bouwkwaliteit en de uitstekende koelprestaties.

Koel-vriescombinatie met 280 liter inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Liebherr CNsfd 5023-20 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 280 liter, waarvan 177 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stil apparaat voor in de keuken of slaapkamer.

Het geluidsniveau van de Liebherr CNsfd 5023-20 koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen hinderlijke geluiden ervaren tijdens het gebruik van deze koel-vriescombinatie. Dit is vooral belangrijk als je de koelkast in een open keuken of in de buurt van een slaapkamer plaatst. Met dit lage geluidsniveau kun je genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat je wordt gestoord door het geluid van de koelkast.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, energiezuinig.

De Liebherr CNsfd 5023-20 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koel- en vriesruimte nodig hebben buiten de keuken. De koel-vriescombinatie biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt energieverbruik. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet onder het vriespunt daalt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers voedsel.

De Liebherr CNsfd 5023-20 koel-vriescombinatie is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koelkast heeft namelijk een speciale vershoudzone waarin je jouw verse producten langer vers kunt houden. Dit is ideaal voor het bewaren van groenten, fruit, vlees en vis. De temperatuur in de vershoudzone kan apart worden ingesteld, zodat je de optimale omstandigheden kunt creëren voor het bewaren van verschillende soorten voedsel. Hierdoor blijven je producten langer vers en behouden ze hun smaak en voedingswaarde.