Koelhouden.nl

Liebherr CNsfd 5203-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr CNsfd 5203-20

De Liebherr CNsfd 5203-20 is te koop bij

Review
Liebherr CNsfd 5203-20

De Liebherr CNsfd 5203-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor 3 tot 4 personen. Het apparaat heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Dankzij de No Frost technologie hoef je nooit meer te ontdooien en blijft de vriezer ijsvrij.

Met een energieklasse D heeft deze koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik van 201 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 80,4 euro aan energiekosten. De bouwkwaliteit is betrouwbaar en duurzaam, terwijl de koelkwaliteit van topklasse is. Met een netto inhoud van 330 liter is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 36 dB is normaal en niet storend. De koel-vriescombinatie kan ook in de schuur of garage geplaatst worden, zolang de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft.

Daarnaast heeft het apparaat een vershoudzone waarin je groenten, fruit en vlees langer vers kunt houden.

De Liebherr CNsfd 5203-20 is een koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor 3 tot 4 personen. Dankzij de luchtcirculatie is het overal even koud en blijven groente en fruit langer vers in de EasyFresh lade. Met No Frost komt er geen ijslaag in de vriezer en kan deze gemakkelijk in niet-verwarmde ruimtes gebruikt worden. Let op dat de minimale omgevingstemperatuur niet lager wordt dan -15°C.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Liebherr CNsfd 5203-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met dit model hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en gemakkelijke koelervaring.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze voor huishouden.

De Liebherr CNsfd 5203-20 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 201 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 80,4 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor je huishouden. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koeloplossing met uitstekende prestaties.

De Liebherr CNsfd 5203-20 koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een goede levensduur biedt. De koelkwaliteit van dit apparaat is echter van topklasse, wat betekent dat het optimale koelprestaties levert. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een betrouwbare en duurzame koeloplossing, terwijl je tegelijkertijd geniet van uitstekende koelprestaties.

Koel-vriescombinatie met 330 liter inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Liebherr CNsfd 5203-20 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 330 liter, waarvan 227 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie met normaal geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Liebherr CNsfd 5203-20 koel-vriescombinatie is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau van 36 dB is deze koelkast niet luidruchtig en zal het geen storende factor zijn in je huis. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, energiezuinig.

De Liebherr CNsfd 5203-20 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koel- en vriesruimte nodig hebben buiten de keuken. De koel-vriescombinatie biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt energieverbruik. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet onder het vriespunt daalt, omdat dit de prestaties van de koel-vriescombinatie kan beïnvloeden.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers voedsel.

De Liebherr CNsfd 5203-20 koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone. Deze zone is ideaal voor het bewaren van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. De temperatuur in de vershoudzone kan apart worden ingesteld, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. De vershoudzone zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je minder snel producten hoeft weg te gooien.