Koelhouden.nl

Liebherr FNc 7277-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr FNc 7277-20

De Liebherr FNc 7277-20 is te koop bij

Review
Liebherr FNc 7277-20

De Liebherr FNc 7277-20 is een indrukwekkende vriezer, ideaal voor grote huishoudens met zijn enorme capaciteit van 363 liter en zeven lades. Handige functies zoals SuperFrost en EasyTwist ijsdispenser maken het gebruik comfortabel. Echter, het apparaat heeft een energie-efficiëntielabel van C, waardoor het jaarlijks energieverbruik rond de 178 kWh ligt.

De vriezer is een staand model en heeft handige lades waardoor het makkelijk is om je diepvriesproducten georganiseerd te houden. Met een doorzichtige indeling en extra functies is het apparaat meer dan zomaar een plek om je eten bevroren te houden. Deze extra’s komen echter wel met een hoger energieverbruik, wat een punt van overweging kan zijn.

Wat betreft duurzaamheid, de bouwkwaliteit is van topklasse, wat betekent dat je kunt verwachten dat het apparaat lang meegaat zonder veel onderhoud. Het geluidsniveau van 35 dB maakt de vriezer bovendien stil in gebruik. De machine is ook geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de -15 graden blijft, wat extra flexibiliteit in de plaatsing biedt.

Liebherr FNc 7277-20 Review

Als je op zoek bent naar een vriezer die uitblinkt in zowel functionaliteit als ontwerp, dan is de Liebherr FNc 7277-20 een interessante keuze. Deze vriezer is niet alleen ruim, met een netto inhoud van 363 liter, maar heeft ook een topklasse bouwkwaliteit. SuperFrost en No Frost-functies maken het dagelijks gebruik en onderhoud van deze vriezer een fluitje van een cent. Echter, het energieverbruik is aan de hogere kant met een C-label, wat een punt van overweging kan zijn.

Type vriezer: Vrieskast met ruime capaciteit en handige functies

De Liebherr FNc 7277-20 is een vrieskastmodel, wat betekent dat het een staande vriezer is met lades. Deze specifieke vriezer heeft maar liefst 7 lades, wat enorm handig is om je diepvriesproducten georganiseerd te houden. Met een capaciteit van 363 liter is deze vriezer ideaal voor een groot huishouden van vier personen of meer. De doorzichtige lades maken het makkelijk om in één oogopslag te zien wat je nog op voorraad hebt. Functies zoals de EasyTwist ijsdispenser en SuperFrost zijn echt toegevoegde bonussen. De EasyTwist zorgt voor een eenvoudige ijsdispensatie, terwijl de SuperFrost functie ervoor zorgt dat de vriezer zelfs bij het toevoegen van nieuwe producten ijskoud blijft.

Stroomverbruik: Energieklasse C met een jaarlijks verbruik van 178 kWh

Met een energieklasse van C is de Liebherr FNc 7277-20 niet de meest energie-efficiënte vriezer op de markt. Het jaarlijkse energieverbruik is 178 kWh, wat resulteert in energiekosten van ongeveer €71,20 per jaar. Hoewel dit niet extreem hoog is, zijn er zuinigere opties beschikbaar. Als je echter de capaciteit en extra functies in overweging neemt, zou je kunnen argumenteren dat het hogere energieverbruik een acceptabele afweging is.

Bouwkwaliteit: Topklasse bouwkwaliteit voor een langere levensduur

De bouwkwaliteit van deze Liebherr vriezer is beoordeeld als topklasse. Dit houdt in dat de materialen en constructie van hoogwaardige kwaliteit zijn. Zo kun je een langere levensduur en betrouwbaarheid van het apparaat verwachten. Als je van plan bent om in een vriezer te investeren die jaren meegaat zonder veel onderhoud, dan is dit een goede keuze.

Inhoud: Zeer grote capaciteit van 363 liter

Met een netto inhoud van 363 liter behoort de Liebherr FNc 7277-20 tot de categorie 'zeer groot'. Dit maakt de vriezer uitermate geschikt voor grote huishoudens of mensen die graag veel voorraad inslaan. De zeven lades bieden voldoende ruimte om verschillende soorten producten gescheiden en georganiseerd te houden. Als je op zoek bent naar ruimte en organisatie, dan zit je met deze vriezer zeker goed.

Geluidsniveau: Stille werking met 35 dB

Een geluidsniveau van 35 dB maakt deze vriezer relatief stil. Dit is vooral een voordeel als je open leefruimtes hebt waar keuken en woonkamer in elkaar overlopen. Je wordt dan niet gestoord door een constant zoemend geluid op de achtergrond. De machine is dus niet alleen krachtig en ruim, maar ook stil.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven -15 graden

De Liebherr FNc 7277-20 is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur daar boven de -15 graden blijft. Dit biedt veel flexibiliteit in waar je de vriezer neer kunt zetten. Als je een schuur of garage hebt die aan deze temperatuureis voldoet, dan is dit een extra ruimtebesparende optie die je kunt overwegen. Je kunt hiermee waardevolle keukenruimte vrijmaken, terwijl je nog steeds gemakkelijk toegang hebt tot jouw diepvriesproducten.