Koelhouden.nl

Liebherr FNe 4224-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr FNe 4224-20

De Liebherr FNe 4224-20 is te koop bij

Review
Liebherr FNe 4224-20

De Liebherr FNe 4224-20 is speciaal ontworpen voor een huishouden van 2 of 3 personen. Het is een vrijstaande vrieskast met een snelle invriescapaciteit, wat ervoor zorgt dat verse producten hun smaak en voedingswaarde behouden. Met meerdere lades, waaronder de SpaceBox voor grotere items, en het No Frost-systeem, heb je diverse opslagmogelijkheden en hoef je de vriezer niet te ontdooien.

Qua energie-efficiëntie valt de vriezer onder klasse E met jaarlijkse kosten van ongeveer 83 euro. Hoewel het niet het meest efficiënte model op de markt is, biedt het redelijke prestaties voor zijn grootte. Bovendien is de bouwkwaliteit topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Het geluidsniveau is met 38 dB normaal, waardoor het apparaat zonder storend geluid functioneert. Een ander voordeel is dat het geschikt is voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft, wat extra flexibiliteit biedt in waar je het apparaat kunt plaatsen.

Liebherr FNe 4224-20 review

De Liebherr FNe 4224-20 is een vrijstaande vrieskast ontworpen voor een huishouden van 2 of 3 personen. Deze vriezer staat bekend om zijn snelle invriescapaciteit, waardoor je verse producten, zoals zalm en biefstuk, hun smaak en vitaminen behouden. Met verschillende lades, waaronder de speciale SpaceBox lade voor grotere items, biedt deze vriezer diverse opslagmogelijkheden. Het No Frost-systeem en de luchtcirculatie zorgen ervoor dat de vriezer overal dezelfde temperatuur behoudt en je hem niet hoeft te ontdooien. Plus, met een afgedekte achterkant heb je minder schoonmaakwerk. Maar hoe presteert deze vriezer op verschillende aspecten?

Vrieskast van topklasse

De Liebherr FNe 4224-20 is een model vrieskast. Het ontwerp is vrijstaand, waardoor je flexibiliteit hebt in waar je het apparaat wilt plaatsen. Een opvallende functie is de supervriezen-optie, ideaal voor het snel invriezen van verse producten. Daarnaast helpt de luchtcirculatie om de koude lucht gelijkmatig door de vriezer te verspreiden, wat zorgt voor een consistente temperatuur in elke lade.

Energieverbruik: efficiënt en kostenbesparend

De Liebherr FNe 4224-20 valt onder energieklasse E en heeft een jaarlijks energieverbruik van 208 kWh. Dit resulteert in jaarlijkse energiekosten van ongeveer 83 euro. Hoewel het geen toonaangevend model is qua energie-efficiëntie, biedt het een redelijk energieverbruik voor zijn grootte en functies.

Bouwkwaliteit: een betrouwbare vrieskast

De bouwkwaliteit van deze Liebherr vriezer wordt beschouwd als topklasse. Dit betekent dat je kunt rekenen op een hoge betrouwbaarheid en levensduur. Met een topklasse bouwkwaliteit kun je verwachten dat de vriezer langer meegaat dan modellen met een basisklasse bouwkwaliteit. Dus met deze vriezer ben je verzekerd van een langdurige, betrouwbare diepvriesoplossing.

Inhoud: voldoende voor een klein huishouden

Met een netto inhoud van 161 liter valt de Liebherr FNe 4224-20 in de categorie 'Normaal'. Dit maakt hem geschikt voor huishoudens van 2 of 3 personen. De verschillende lades, inclusief de speciale SpaceBox lade voor grotere items, zorgen voor diverse opslagmogelijkheden en een efficiënte indeling van je diepvriesproducten.

Geluidsniveau: stil in gebruik

Met een geluidsniveau van 38 dB wordt de Liebherr FNe 4224-20 als 'Normaal' beschouwd. Dit betekent dat je geen last zult hebben van storend lawaai tijdens het gebruik. Het is altijd prettig wanneer een vriezer stil is, vooral als je een open keuken hebt of de vriezer in de buurt van een leefruimte plaatst.

Geschikt voor buitengebruik bij temperaturen boven 10 graden

Ja, de Liebherr FNe 4224-20 is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit is een handige feature als je extra opslagruimte buiten de keuken nodig hebt. Het is wel belangrijk om te zorgen dat de ruimte waarin je de vriezer plaatst, niet te koud wordt, om de optimale werking van het apparaat te garanderen.