Koelhouden.nl

Liebherr FNe 4625-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr FNe 4625-20

De Liebherr FNe 4625-20 is te koop bij

Review
Liebherr FNe 4625-20

De Liebherr FNe 4625-20 is een vrijstaande vrieskast, perfect voor 2 tot 3 personen. Het onderscheidt zich door functies als de SpaceBox lade en het invriesplateau. Deze functies, samen met het No Frost-systeem, maken het een gebruiksvriendelijke en onderhoudsarme keuze voor het bewaren van etenswaren.

Op het gebied van energieverbruik valt het in energieklasse E, wat leidt tot een geschat jaarlijks verbruik van 221 kWh of 88 euro aan energiekosten. Qua bouwkwaliteit is het van topklasse, wat wijst op een betrouwbare en duurzame vriezer die een goede investering voor de lange termijn is. Met een inhoud van 200 liter, een acceptabel geluidsniveau van 38 dB en de mogelijkheid om het in een schuur of garage te plaatsen (boven 10 graden), biedt het zowel flexibiliteit in opslag als plaatsing.

Liebherr FNe 4625-20 Review

De Liebherr FNe 4625-20 is een vrijstaande vrieskast, ideaal voor het invriezen van etenswaren voor 2 of 3 personen. Met functies zoals de SpaceBox lade en het invriesplateau is het een handig apparaat voor het bewaren van diverse soorten etenswaren. Bovendien is het voorzien van een No Frost systeem, waardoor je het nooit hoeft te ontdooien. Laten we deze vriezer van dichterbij bekijken om een beter inzicht te krijgen in zijn kenmerken en prestaties.

Vrieskast van topkwaliteit

De Liebherr FNe 4625-20 is een model vrieskast, wat betekent dat het een staand model is met lades. Het grote voordeel van dit ontwerp is dat het gemakkelijk te organiseren is. Je kunt je diepvriesproducten over de 5 vrieslades verdelen en dankzij de speciale SpaceBox lade kun je grotere items zoals een hele kip of taart gemakkelijk opbergen. Bovendien is het voorzien van een invriesplateau waarop je kleinere items zoals verse kruiden en fruit kunt plaatsen, zodat ze niet verloren gaan tussen andere producten.

Stroomverbruik: Energieklasse E met een jaarlijks verbruik van 221 kWh

De Liebherr FNe 4625-20 is geclassificeerd als energieklasse E. Met een jaarlijks energieverbruik van 221 kWh betekent dit dat je gemiddeld ongeveer 88 euro per jaar aan energiekosten kunt verwachten. Hoewel dit misschien niet de zuinigste vriezer op de markt is, biedt het wel een goede balans tussen prestaties en energie-efficiëntie.

Bouwkwaliteit: topklasse voor een langere levensduur

De Liebherr FNe 4625-20 is gecategoriseerd als een vriezer van topklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat het apparaat betrouwbaar is en een langere levensduur heeft in vergelijking met basisklasse modellen. Je kunt dus verwachten dat je langer plezier hebt van deze aankoop, wat het een goede investering maakt voor de lange termijn.

Inhoud: normale capaciteit van 200 liter

Met een netto inhoud van 200 liter valt de Liebherr FNe 4625-20 in de categorie 'normaal'. Dit betekent dat het geschikt is voor het opslaan van voedsel voor 2 tot 3 personen. De verschillende lades en compartimenten maken het gemakkelijk om je voedsel te organiseren en toegankelijk te houden.

Geluidsniveau: normaal met 38 dB

Met een geluidsniveau van 38 dB is de Liebherr FNe 4625-20 redelijk stil, wat het comfortabel maakt voor plaatsing in de meeste huishoudelijke omgevingen. Het valt in de categorie 'normaal' wat betreft geluidsniveau, waardoor het niet storend is tijdens dagelijkse activiteiten.

Geschikt voor schuur of garage: ja, mits boven 10 graden

De Liebherr FNe 4625-20 is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit betekent dat je flexibiliteit hebt in waar je het apparaat wilt plaatsen, zolang je rekening houdt met de temperatuurbeperkingen. Het is altijd een goed idee om de omgevingsvoorwaarden in overweging te nemen voordat je een apparaat op een specifieke locatie plaatst.