Koelhouden.nl

Liebherr FNe 5026-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr FNe 5026-20

De Liebherr FNe 5026-20 is te koop bij

Review
Liebherr FNe 5026-20

De Liebherr FNe 5026-20 vrieskast combineert functionaliteit met betrouwbaarheid. Met zijn 6 diepvrieslades, waaronder de speciale SpaceBox lade, biedt deze vriezer volop ruimte voor zowel alledaagse producten als voor speciale items. De No Frost-technologie voorkomt ijsvorming, en de Bottle-Timer functie is handig om drankjes snel te koelen. Toch zijn er enkele punten om rekening mee te houden.

Hoewel het apparaat een energielabel E heeft en jaarlijks 234 kWh verbruikt, kan het zijn dat de vele functies en opbergmogelijkheden dit compenseren voor sommige gebruikers. Verder is de bouwkwaliteit topklasse, wat een indicatie is van een lange levensduur. Het geluidsniveau van 38 dB is normaal, waardoor de vriezer nauwelijks opvalt in een woonruimte of open keuken.

Op het gebied van capaciteit valt deze vriezer in de categorie ‘normaal’ met een netto inhoud van 239 liter, geschikt voor de meeste huishoudens. Bovendien is de vriezer geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft, wat extra flexibiliteit biedt in waar je hem neerzet.

Liebherr FNe 5026-20 Review

De Liebherr FNe 5026-20 is een vrieskast die ideaal is voor iedereen die op zoek is naar zowel functionaliteit als betrouwbaarheid. Met 6 diepvrieslades en de innovatieve SpaceBox lade biedt deze vriezer voldoende ruimte voor zowel je dagelijkse boodschappen als voor de extra spullen tijdens speciale gelegenheden. De No Frost-technologie en de Bottle-Timer functie zijn enkele van de kenmerkende functies. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten om te overwegen.

Type vriezer: Vrieskast met veelzijdige opbergmogelijkheden

De Liebherr FNe 5026-20 is een vrijstaande vrieskast, wat betekent dat je hem overal kunt plaatsen waar je wilt, zolang er een stopcontact in de buurt is. Het grote voordeel van dit type vriezer is de veelzijdigheid in opbergmogelijkheden, vooral met de zes diepvrieslades en de ruime SpaceBox lade. Of je nu een grote kip of je favoriete pizza's wilt invriezen, alles past erin.

Stroomverbruik: Energielabel E met een jaarlijks verbruik van 234 kWh

Het energieverbruik van de Liebherr FNe 5026-20 is 234 kWh per jaar, wat overeenkomt met een energielabel E. Dit betekent dat het apparaat niet het meest energiezuinig is, maar de extra functies en opbergmogelijkheden kunnen dit compenseren voor veel gebruikers. Je kunt een jaarlijkse energiekost van ongeveer 94 euro verwachten.

Bouwkwaliteit: Topklasse voor lange levensduur

De bouwkwaliteit van deze Liebherr vriezer is geclassificeerd als topklasse. Dit betekent dat je kunt verwachten dat de vriezer betrouwbaar is en een lange levensduur heeft. Kiezen voor een apparaat met een topklasse bouwkwaliteit is een investering op de lange termijn, omdat je hierdoor minder snel een nieuwe vriezer hoeft aan te schaffen.

Inhoud: Normale capaciteit van 239 liter

Met een netto inhoud van 239 liter valt de Liebherr FNe 5026-20 in de categorie 'normaal'. Dit maakt de vriezer geschikt voor de meeste huishoudens. Of je nu voor een groot gezin boodschappen doet of graag maaltijden in bulk voorbereidt en invriest, deze vriezer heeft genoeg ruimte voor jouw behoeften.

Geluidsniveau: Normaal met 38 dB

Met een geluidsniveau van 38 dB valt deze vriezer in de categorie 'normaal'. Dit betekent dat je hem nauwelijks zult horen tijdens normaal gebruik. Voor mensen die een stille leefomgeving waarderen, vooral als de vriezer in een open keuken of woonruimte staat, is dit een groot pluspunt.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, bij temperaturen boven 10 graden

De Liebherr FNe 5026-20 is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, maar alleen als de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit is belangrijk om te weten, omdat veel vriezers niet goed functioneren bij lagere temperaturen. Als je van plan bent de vriezer buiten het huis te plaatsen, zorg er dan voor dat de ruimte goed geïsoleerd is of overweeg een verwarmingselement te plaatsen voor de koudere maanden.