Koelhouden.nl

Liebherr FNe 5227-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr FNe 5227-20

De Liebherr FNe 5227-20 is te koop bij

Review
Liebherr FNe 5227-20

De Liebherr FNe 5227-20 is een opvallende vrijstaande vriezer met een ruime capaciteit en geavanceerde functies zoals No Frost technologie. Deze vriezer, die perfect is voor een gezin van 3 tot 4 personen, biedt flexibele opbergopties dankzij de zeven lades en de unieke SpaceBox lade voor grotere items. De verticale oriëntatie en het design zijn ideaal voor georganiseerde opslag van voedsel.

Qua energieverbruik is deze vriezer redelijk efficiënt met een energieklasse E en een jaarlijkse energiekost van ongeveer 99 euro. Het No Frost systeem draagt bij aan de energie-efficiëntie door het vermijden van ijsvorming. Bovendien is de bouwkwaliteit topklasse, wat een lange levensduur en betrouwbaarheid garandeert. De vriezer beschikt over een indrukwekkende inhoud van 278 liter, wat hem in de categorie ‘Groot’ plaatst.

Het geluidsniveau van 38 dB is relatief stil, waardoor de vriezer ideaal is voor open keukens. Bovendien is het apparaat geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de -15 graden blijft, waardoor gebruikers extra opslagflexibiliteit hebben buiten de normale keukenruimte.

Liebherr FNe 5227-20 Review

De Liebherr FNe 5227-20 is een vrijstaande vriezer die indruk maakt met zijn ruime capaciteit en efficiënte functies. Geschikt voor 3 tot 4 personen, het biedt flexibele opbergopties met zijn 7 vrieslades. Vooral de SpaceBox lade springt eruit, ideaal voor het opslaan van grotere items. De No Frost technologie zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien en met de energieklasse E is hij redelijk energie-efficiënt. Laten we eens dieper ingaan op de belangrijkste kenmerken van dit apparaat.

Type vriezer: Vrieskast met flexibele opbergopties

De Liebherr FNe 5227-20 is een vrieskast, wat betekent dat het een verticaal georiënteerde vriezer is met lades. Dit ontwerp is ideaal voor gezinnen en individuen die graag hun voedsel georganiseerd houden. Dankzij de 7 vrieslades kun je verschillende soorten voedsel gemakkelijk sorteren en toegankelijk houden. De toevoeging van de SpaceBox lade is een slimme zet, waardoor gebruikers meer ruimte hebben voor grotere items.

Stroomverbruik: Energieklasse E met jaarlijkse kosten van 99 euro

De Liebherr FNe 5227-20 valt in de energieklasse E, wat betekent dat hij redelijk energie-efficiënt is. Met een jaarlijks energieverbruik van 248 kWh komen de energiekosten uit op ongeveer 99 euro. Dit is vrij gemiddeld voor een vriezer van deze grootte en capaciteit. Dankzij de No Frost technologie, die ijsvorming voorkomt, kan de vriezer efficiënter werken en zijn energieprestaties behouden.

Bouwkwaliteit: Topklasse bouw voor langdurige betrouwbaarheid

De bouwkwaliteit van de Liebherr FNe 5227-20 is gecategoriseerd als topklasse, wat een indicatie is van zijn betrouwbaarheid en levensduur. Een vriezer met een topklasse bouwkwaliteit is ontworpen om lang mee te gaan, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van je investering. Dit spreekt voor het vakmanschap en de kwaliteit van materialen die door Liebherr worden gebruikt.

Inhoud: Ruime capaciteit van 278 liter

Met een netto inhoud van 278 liter valt de Liebherr FNe 5227-20 in de categorie 'Groot'. Dit betekent dat het geschikt is voor huishoudens die een aanzienlijke hoeveelheid bevroren voedsel willen opslaan. De verschillende lades bieden voldoende flexibiliteit om alles van kleine verpakkingen tot grotere items zoals pizza's of een zak patat op te bergen.

Geluidsniveau: Een stille werking met 38 dB

Met een geluidsniveau van 38 dB valt de Liebherr FNe 5227-20 in de categorie 'Normaal'. Dit betekent dat het apparaat relatief stil is in zijn werking, wat vooral gunstig is voor open keukens of kleinere woonruimtes waar geluidsoverlast een zorg kan zijn. Het stille ontwerp zorgt voor een rustige keukenomgeving.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven -15 graden

De Liebherr FNe 5227-20 is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de -15 graden blijft. Dit biedt extra flexibiliteit voor degenen die extra opslagruimte buiten de keuken nodig hebben. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur binnen het aanbevolen bereik blijft om optimale prestaties te garanderen.