Koelhouden.nl

Liebherr FNf 4605-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr FNf 4605-20

De Liebherr FNf 4605-20 is te koop bij

Review
Liebherr FNf 4605-20

De Liebherr FNf 4605-20 is een vriezer die ideaal is voor kleinere huishoudens van 2 tot 3 personen. Met een inhoud van 200 liter en handige functies zoals de optie supervriezen en de grote SpaceBox-lade, is het een veelzijdige keuze. Een minpunt is echter dat het apparaat in energieklasse F valt, waardoor het niet de meest energiezuinige optie is.

Qua type is het een vrieskastmodel, wat betekent dat hij vrijstaand is en verticaal opgesteld wordt. Een van de sterkste punten is de No Frost-functie, die ontdooien overbodig maakt. De supervriezen-optie helpt bij het snel invriezen van grotere hoeveelheden voedsel, terwijl de voedingswaarden behouden blijven. Verder heeft het apparaat vijf laden, waaronder een grote SpaceBox-lade voor grotere items.

Ondanks zijn veelzijdigheid en topklasse bouwkwaliteit, scoort de vriezer niet goed op energie-efficiëntie. Met een energieklasse F verbruikt het 276 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer €110 aan energiekosten per jaar. Het apparaat is ook geschikt voor plaatsing in een verwarmde schuur of garage, maar alleen als de temperatuur boven de 5 graden Celsius blijft.

Review van de Liebherr FNf 4605-20 vriezer

De Liebherr FNf 4605-20 is een vrieskast die veel te bieden heeft. Met een inhoud van 200 liter is het geschikt voor een klein huishouden van 2 tot 3 personen. Een van de grote pluspunten is de optie supervriezen, die ervoor zorgt dat groenten en fruit hun vitamines behouden. Daarnaast beschikt de vriezer over de grote SpaceBox-lade, ideaal voor een grote ijstaart of een hele kalkoen. Helaas, ondanks zijn topklasse bouwkwaliteit, valt de vriezer in energieklasse F, wat betekent dat hij niet het meest energiezuinig is. Ook is hij geschikt voor plaatsing in een verwarmde schuur of garage, maar alleen als de temperatuur er niet onder de 5 graden Celsius komt.

Type vriezer: Vrieskast met No Frost en supervriezen

De Liebherr FNf 4605-20 is een vrieskastmodel, wat betekent dat het vrijstaand is en een verticale opstelling heeft. Het meest opvallende aan dit model is de No Frost-functie, waardoor je nooit hoeft te ontdooien. De supervriezen-optie is ook een waardevolle toevoeging. Als je veel boodschappen in één keer doet, kun je de temperatuur tijdelijk verlagen om te zorgen dat alles snel bevriest en de voedingswaarden behoudt. Het apparaat heeft vijf laden, waaronder een grote SpaceBox-lade. Deze lade is ideaal voor het opbergen van grote items zoals een hele kalkoen of een grote ijstaart.

Stroomverbruik: Energieklasse F met een jaarverbruik van 276 kWh

Als het gaat om energie-efficiëntie, scoort de Liebherr FNf 4605-20 niet heel hoog met een energieklasse F. Dit betekent dat hij 276 kWh per jaar verbruikt, wat neerkomt op ongeveer 110 euro per jaar aan energiekosten. Hoewel het apparaat topklasse bouwkwaliteit heeft, zou een betere energieklasse de vriezer meer kostenefficiënt maken.

Bouwkwaliteit: Topklasse bouwkwaliteit voor betrouwbaarheid en levensduur

De bouwkwaliteit van deze vriezer is van topklasse, wat een goede indicator is voor de betrouwbaarheid en levensduur van het apparaat. Dit betekent dat je er lang plezier van zult hebben en dat het bestand is tegen intensief gebruik. De laden voelen stevig aan en de scharnieren en handgrepen zijn goed ontworpen. Over het algemeen straalt het apparaat een hoge kwaliteit uit, wat een geruststellend gevoel geeft.

Inhoud: 200 liter geschikt voor een klein tot middelgroot huishouden

Met een netto inhoud van 200 liter valt de Liebherr FNf 4605-20 in de categorie "normaal" als we kijken naar de vuistregel voor netto inhoud. Dit betekent dat de vriezer geschikt is voor een klein tot middelgroot huishouden van 2 tot 3 personen. De SpaceBox-lade biedt extra veel ruimte voor grote items, en de overige vier laden zijn ruim genoeg voor je dagelijkse behoeften zoals brood, snacks en diepvriesgroenten.

Geluidsniveau: Normaal geluidsniveau van 38 dB

Het geluidsniveau van de Liebherr FNf 4605-20 is 38 dB, wat als "normaal" wordt beschouwd volgens de vuistregels. Dit betekent dat het apparaat niet storend zal zijn in de meeste huishoudelijke omgevingen. Je zult het waarschijnlijk niet opmerken tenzij je er heel dichtbij staat. Voor degenen die gevoelig zijn voor geluid, is dit een goede keuze.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits de temperatuur boven de 5 graden Celsius is

De Liebherr FNf 4605-20 is ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur er niet onder de 5 graden Celsius komt. Dit geeft je meer flexibiliteit in waar je de vriezer wilt plaatsen. Als je bijvoorbeeld ruimte wilt besparen in je keuken of al een andere vriezer daar hebt staan, is het fijn om te weten dat je deze vriezer ook in een andere ruimte kunt plaatsen zonder dat dit de werking ervan beïnvloedt.