Koelhouden.nl

Liebherr GN 1066-21

Bekijk de goedkoopste Liebherr GN 1066-21

De Liebherr GN 1066-21 is te koop bij

Review
Liebherr GN 1066-21

De Liebherr GN 1066-21 is een tafelmodel vriezer met het No Frost-systeem, wat je de moeite bespaart van handmatig ontdooien. Dit model is vooral geschikt voor kleinere ruimtes en komt met een redelijk opslagcapaciteit die genoeg is voor drie volle boodschappentassen. Een ander voordeel is de flexibele plaatsingsmogelijkheid; je kunt het apparaat ook in een schuur of garage zetten, zolang de temperatuur boven de 0 graden Celsius blijft.

Wat energieverbruik betreft, scoort deze vriezer een energieklasse F. Dit maakt het apparaat minder energie-efficiënt, met jaarlijkse kosten rond de 93 euro. Als energie-efficiëntie belangrijk voor je is, is dit misschien niet de beste optie, maar de impact op je elektriciteitsrekening zal niet enorm zijn.

De vriezer wordt beschouwd als van middenklasse kwaliteit. Dit betekent dat het apparaat redelijk betrouwbaar is en een gemiddelde levensduur heeft. Ondanks de beperkte opslagcapaciteit van 99 liter en een geluidsniveau van 41 dB, die het enigszins luid maakt in stille omgevingen, biedt de vriezer een degelijke en flexibele oplossing voor je vriesbehoeften.

Liebherr GN 1066-21 Review

Als je op zoek bent naar een vriezer die de klus klaart zonder al te veel onderhoud, dan is de Liebherr GN 1066-21 iets om serieus te overwegen. Deze tafelmodel vriezer komt met het No Frost-systeem, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over ijsvorming. Dat is een tijdbespaarder. Wat betreft capaciteit, het apparaat biedt ruimte voor ongeveer drie volle boodschappentassen, wat best redelijk is voor een tafelmodel. De energieklasse is F, wat aan de lagere kant is als je kijkt naar energie-efficiëntie. Over het algemeen is het een middenklasse vriezer qua bouwkwaliteit. Een van de hoogtepunten is dat je deze vriezer ook in een schuur of garage kunt plaatsen, mits de temperatuur boven de 0 graden blijft.

Type vriezer: Tafelmodel met No Frost

De Liebherr GN 1066-21 is een tafelmodel vriezer. Dit betekent dat het compact is en ideaal voor kleinere ruimtes zoals een appartement of een kleinere keuken. Het No Frost-systeem is een van de meest in het oog springende kenmerken. Dankzij deze functie hoef je de vriezer niet handmatig te ontdooien, wat zowel tijd als moeite bespaart. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat de temperatuur overal in de vriezer gelijk is. Dus, of je nu je gehakt bovenin of onderin bewaart, het maakt niet uit; het blijft even koud. Dit geeft je meer vrijheid bij het indelen van je vriezer.

Stroomverbruik: Energieklasse F en jaarlijkse kosten van 93 euro

Dit model heeft een energieklasse F, wat betekent dat het niet de meest energiezuinige optie op de markt is. Het energieverbruik per jaar is 232 kWh, wat zich vertaalt naar ongeveer 93 euro aan energiekosten per jaar. Als energie-efficiëntie hoog op jouw prioriteitenlijst staat, dan is dit misschien niet de beste keuze. Toch zijn de jaarlijkse kosten redelijk en zullen ze je maandelijkse elektriciteitsrekening niet drastisch verhogen.

Bouwkwaliteit: Middenklasse bouwkwaliteit

De Liebherr GN 1066-21 wordt beschouwd als een vriezer met middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat het redelijk betrouwbaar is en een gemiddelde levensduur heeft in vergelijking met andere modellen. Hoewel het niet de crème de la crème is qua duurzaamheid en betrouwbaarheid, zal het waarschijnlijk wel een aantal jaren meegaan zonder al te veel problemen.

Inhoud: Netto inhoud van 99 liter

Met een netto inhoud van 99 liter valt deze vriezer in de categorie 'klein'. Dit betekent dat hij geschikt is voor kleinere huishoudens of als aanvulling op een grotere vriezer. Hoewel de ruimte beperkt is, is het voldoende om ongeveer drie volle boodschappentassen te bewaren. Dus, voor dagelijkse behoeften of een klein gezin, zou dit meer dan genoeg moeten zijn.

Geluidsniveau: 41 dB

Dit model heeft een geluidsniveau van 41 dB, wat het een beetje aan de luidere kant maakt. Hoewel het niet extreem luid is, zou het in een stille omgeving opgemerkt kunnen worden. Als je een open keuken hebt of als je erg gevoelig bent voor geluid, dan is dit iets om in gedachten te houden.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven 0 graden

De Liebherr GN 1066-21 kan ook in een schuur of garage worden geplaatst, op voorwaarde dat de temperatuur daar boven de 0 graden Celsius blijft. Dit biedt extra flexibiliteit in waar je het apparaat kunt plaatsen. Als je extra vriesruimte nodig hebt voor een feestje of gewoon omdat je keukenruimte wilt besparen, dan biedt deze vriezer die mogelijkheid zonder in te boeten aan efficiëntie of betrouwbaarheid.