Koelhouden.nl

Liebherr GP 1386-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr GP 1386-20

De Liebherr GP 1386-20 is te koop bij

Review
Liebherr GP 1386-20

De Liebherr GP 1386-20 is een compacte tafelmodel vriezer, ideaal voor huishoudens van 1 tot 2 personen. Wat het model echt onderscheidt, is de VarioSpace-functie, waarmee je de indeling naar jouw eigen behoeften kunt aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld een lade verwijderen om ruimte te maken voor grotere items. De vriezer heeft daarnaast een topklasse bouwkwaliteit, waardoor het een duurzame keuze is.

Aan de andere kant is er een belangrijk punt van kritiek: het apparaat heeft een energielabel D met een jaarlijks energieverbruik van 136 kWh. Dat komt neer op ongeveer 54 euro aan energiekosten per jaar. Dus als je op zoek bent naar een energiezuinig model, is dit misschien niet de beste keuze voor je. Toch valt het stroomverbruik redelijk mee en hoef je niet bang te zijn voor een buitensporig hoge energierekening.

De vriezer is ook opvallend stil met een geluidsniveau van 37 dB, waardoor hij geschikt is voor plaatsing in woonruimtes of zelfs een slaapkamer. Verder heeft het een netto inhoud van 103 liter en kan het zelfs in een schuur of garage worden geplaatst, zolang de temperatuur boven de -15 graden Celsius blijft. Al met al is het een veelzijdig en betrouwbaar apparaat, hoewel niet het meest energiezuinig.

Liebherr GP 1386-20 review

De Liebherr GP 1386-20 is een tafelmodel vriezer die veel te bieden heeft, vooral voor huishoudens van 1 tot 2 personen. Een van de grootste voordelen is de topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je jarenlang plezier kunt hebben van dit apparaat. Daarnaast biedt het flexibiliteit met zijn VarioSpace-functie, waardoor je de opslag naar eigen wens kunt aanpassen. Aan de andere kant heeft het een energielabel D, wat niet het meest energiezuinig is. Met een jaarlijks energieverbruik van 136 kWh zou dit voor sommigen een nadeel kunnen zijn.

Type vriezer: Tafelmodel met VarioSpace-functie

Dit model is een tafelmodel, ideaal voor kleinere ruimtes of huishoudens met beperkte vriesbehoefte. Wat dit model uniek maakt, is de VarioSpace-functie. Dit betekent dat je gemakkelijk een lade kunt verwijderen om ruimte te maken voor grotere items zoals een hoge ijstaart. Het flexibele ontwerp zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring, vooral als je wisselende opslagbehoeften hebt. Voor een huishouden van 1 tot 2 personen is deze vriezer meer dan voldoende.

Stroomverbruik: Energielabel D met 136 kWh per jaar

De Liebherr GP 1386-20 heeft een energielabel D, wat helaas niet het meest energiezuinig is. Het jaarlijkse energieverbruik van 136 kWh vertaalt zich naar ongeveer 54 euro aan energiekosten per jaar. Als je bewust bent van je ecologische voetafdruk of gewoon wilt besparen op je elektriciteitsrekening, dan is dit een belangrijk aandachtspunt. Toch is het verbruik nog redelijk en is het apparaat niet per se een energievreter.

Bouwkwaliteit: Topklasse constructie voor een langere levensduur

De bouwkwaliteit van deze vriezer is beoordeeld als topklasse. Dit betekent dat je een apparaat koopt dat gemaakt is om lang mee te gaan. De materialen zijn van hoge kwaliteit en de constructie is solide. Je kunt dus met een gerust hart investeren in dit model, wetende dat het betrouwbaar is en een goede levensduur heeft.

Inhoud: 103 liter netto capaciteit

De Liebherr GP 1386-20 heeft een netto inhoud van 103 liter. Volgens de vuistregel valt dit in de categorie 'klein', wat perfect is voor een huishouden van 1 tot 2 personen. Hoewel het misschien niet geschikt is voor grote gezinnen, biedt het voldoende ruimte voor dagelijkse benodigdheden en een beetje extra.

Geluidsniveau: Stil met 37 dB

Een ander opmerkelijk kenmerk van deze vriezer is het lage geluidsniveau van 37 dB. Volgens de algemene normen valt dit onder de categorie 'stil'. Dit maakt het apparaat zeer geschikt voor plaatsing in open leefruimtes, thuiswerkplekken of zelfs in de slaapkamer zonder dat je gestoord wordt door constant gezoem of gebrul.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven -15 graden

De Liebherr GP 1386-20 is ook geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de -15 graden Celsius blijft. Dit geeft je veel vrijheid in de plaatsing van het apparaat. Of je het nu in je keuken, bijkeuken of zelfs in je schuur wilt plaatsen, het kan allemaal. Dit is vooral handig als je extra vriesruimte nodig hebt tijdens feestjes of bijzondere gelegenheden.