Koelhouden.nl

Liebherr GP 1476-21

Bekijk de goedkoopste Liebherr GP 1476-21

De Liebherr GP 1476-21 is te koop bij

Review
Liebherr GP 1476-21

De Liebherr GP 1476-21 tafelmodel vriezer blinkt uit in functionaliteit ondanks zijn compacte formaat, ideaal voor kleinere keukens of voor extra vriesruimte in de schuur. Met een capaciteit van 103 liter biedt hij voldoende ruimte, gelijk aan ongeveer drie volle boodschappentassen.

Qua energie-efficiëntie valt hij in klasse E, met jaarlijkse kosten rond de €68. Hoewel er efficiëntere modellen beschikbaar zijn, biedt deze vriezer een redelijke balans tussen prestaties en energieverbruik. Bovendien is de bouwkwaliteit geclassificeerd als middenklasse, wat wijst op een goede betrouwbaarheid en levensduur.

De vriezer heeft een geluidsniveau van 39 dB, wat als ‘normaal’ wordt beschouwd en is geschikt voor plaatsing in schuren of garages zolang de temperatuur boven de -15 graden blijft, waardoor het een flexibele keuze is voor diegenen die extra vriesruimte buiten de keuken zoeken.

Liebherr GP 1476-21 review

Bij het kiezen van een vriezer zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden: grootte, energie-efficiëntie, bouwkwaliteit, inhoud, geluidsniveau en nog veel meer. De Liebherr GP 1476-21 tafelmodel vriezer biedt een breed scala aan functies ondanks zijn compacte formaat. In deze review duiken we dieper in wat deze vriezer te bieden heeft en hoe hij zich verhoudt tot de verwachtingen.

Tafelmodel met ruime inhoud

De Liebherr GP 1476-21 is een tafelmodel vriezer, wat betekent dat hij een compact ontwerp heeft dat ideaal is voor kleinere keukens of extra vriesruimte in de schuur. Ondanks dit compacte formaat biedt de vriezer een verrassend ruime vriesinhoud van 103 liter. Dit staat gelijk aan ongeveer drie volle boodschappentassen, wat best indrukwekkend is voor een tafelmodel.

Energieverbruik: Energieklasse E met €68 per jaar

De Liebherr GP 1476-21 valt in energieklasse E, wat aangeeft dat hij gemiddeld presteert op het gebied van energie-efficiëntie. Met een jaarlijks energieverbruik van 171 kWh, kom je op jaarlijkse energiekosten van ongeveer €68. Hoewel er zuinigere modellen op de markt zijn, biedt deze vriezer toch een redelijke balans tussen prestaties en energieverbruik.

Bouwkwaliteit: Middenklasse betrouwbaarheid

De Liebherr GP 1476-21 wordt gecategoriseerd als een vriezer van middenklasse bouwkwaliteit. Dit geeft aan dat hij een goede betrouwbaarheid en levensduur heeft, alhoewel hij niet hetzelfde niveau van duurzaamheid heeft als topklasse modellen. Toch kun je ervan uitgaan dat deze vriezer je jaren van goede service zal bieden.

Inhoud: 103 liter voor al je vriesbehoeften

Met een netto inhoud van 103 liter valt de Liebherr GP 1476-21 in de categorie 'Klein'. Dit betekent dat hij ideaal is voor kleinere huishoudens of als extra vriesruimte. Hoewel hij niet geschikt is voor grote gezinnen of diegenen die veel opslagruimte nodig hebben, biedt hij toch voldoende ruimte voor de essentiële bevroren goederen.

Geluidsniveau: Normaal met 39 dB

Met een geluidsniveau van 39 dB wordt de Liebherr GP 1476-21 beschouwd als 'Normaal' qua geluidsproductie. Dit betekent dat je hem wellicht hoort zoemen op de achtergrond, maar hij zal niet storend luid zijn. Het is een acceptabel niveau voor de meeste keukens en schuren.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, boven -15 graden

De Liebherr GP 1476-21 is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur niet onder de -15 graden komt. Dit maakt het een flexibele keuze als je op zoek bent naar extra vriesruimte buiten je keuken. Zijn vermogen om te functioneren bij lagere temperaturen, gecombineerd met zijn compacte formaat, maakt hem ideaal voor dergelijke plaatsingen.