Koelhouden.nl

Liebherr GX 823-21

Bekijk de goedkoopste Liebherr GX 823-21

De Liebherr GX 823-21 is te koop bij

Review
Liebherr GX 823-21

De Liebherr GX 823-21 is een mini vriezer die handig is als je weinig ruimte hebt maar toch extra vriesruimte nodig hebt. Met een inhoud van 68 liter, genoeg voor ongeveer twee boodschappentassen vol eten, is hij best ruim voor zijn formaat. Het apparaat heeft twee doorzichtige lades die overzichtelijk zijn en makkelijk te verwijderen. Door het SmartFrost-systeem is ontdooien maar één of twee keer per jaar nodig, wat het onderhoud vergemakkelijkt.

Echter, de vriezer is niet de meest energiezuinige keuze en valt onder energieklasse F. Dat komt neer op jaarlijkse energiekosten van ongeveer €80. Als je een zuinigere vriezer zoekt, is dit misschien niet de beste optie voor je. Maar als extra vriesruimte zijn de kosten mogelijk te rechtvaardigen.

Qua bouwkwaliteit valt het apparaat in de basisklasse, wat betekent dat de levensduur misschien niet zo lang is als die van topklasse modellen. Het apparaat is wel veelzijdig en kan ook in een schuur of garage geplaatst worden, zolang de temperatuur daar boven de -15 graden blijft. Het geluidsniveau van 39 dB is normaal en waarschijnlijk niet storend als je het apparaat in een open keuken of nabije leefruimte plaatst.

Liebherr GX 823-21 Review

Met de Liebherr GX 823-21 mini vriezer haal je een compacte en handige vriezer in huis. Het apparaat biedt met zijn 68 liter voldoende ruimte voor zo'n twee boodschappentassen vol met eten. Het heeft twee doorzichtige lades en is dankzij het SmartFrost-systeem slechts één of twee keer per jaar te ontdooien. Toch zijn er ook nadelen. Zo behoort de vriezer tot energieklasse F, wat niet echt energiezuinig is. Bovendien heeft het apparaat een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor de levensduur wellicht korter is dan topklasse modellen.

Compacte vriezer met flexibele indeling

De Liebherr GX 823-21 is een mini vriezer die speciaal is ontworpen voor degenen die niet veel ruimte hebben, maar wel wat extra vriesruimte kunnen gebruiken. Met een netto inhoud van 68 liter kun je een redelijke hoeveelheid voedsel opslaan zonder dat het apparaat veel ruimte inneemt. De twee doorzichtige lades maken het makkelijk om te zien wat je hebt, maar je kunt ze ook verwijderen als je liever een plateau gebruikt. Het SmartFrost-systeem zorgt ervoor dat je de vriezer slechts één of twee keer per jaar hoeft te ontdooien, wat handig is voor het onderhoud.

Energieverbruik: Jaarlijkse kosten van €80 met een F-label

De Liebherr GX 823-21 behoort tot energieklasse F, wat betekent dat hij niet de meest energiezuinige optie is. Met een jaarlijks energieverbruik van 199 kWh komen de energiekosten op ongeveer €80. Dit is iets om rekening mee te houden als je op zoek bent naar een energiezuinige vriezer. Toch is het verbruik redelijk te noemen voor een mini vriezer, en als je de vriezer alleen als extra vriesruimte gebruikt, zijn de kosten wellicht te rechtvaardigen.

Bouwkwaliteit: Basisklasse voor beperkte levensduur

De Liebherr GX 823-21 heeft een basisklasse bouwkwaliteit. Dit zegt iets over de betrouwbaarheid en levensduur van het apparaat. Hoewel het een solide aanvoeling heeft, kan het zijn dat het niet zo lang meegaat als modellen met een topklasse bouwkwaliteit. Als je op zoek bent naar een vriezer die je jarenlang kunt gebruiken zonder problemen, is dit misschien niet de beste keuze.

Inhoud: 68 liter voor beperkte maar efficiënte opslag

Met een inhoud van 68 liter biedt de Liebherr GX 823-21 ruimte voor ongeveer twee boodschappentassen vol met etenswaren. Dit maakt het apparaat ideaal voor kleinere huishoudens of als extra vriezer. De twee doorzichtige lades helpen je om je eten overzichtelijk te bewaren, maar je kunt ze ook verwijderen als je liever een open ruimte wilt.

Geluidsniveau: 39 dB voor minimale geluidsoverlast

Het geluidsniveau van de Liebherr GX 823-21 is 39 dB, wat valt onder de categorie 'normaal'. Dit betekent dat het apparaat niet fluisterstil is, maar ook niet te luid. Als je het apparaat in een open keuken of dichtbij je leefruimte plaatst, zal het geluid waarschijnlijk niet te storend zijn.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, boven -15 graden

De Liebherr GX 823-21 is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de -15 graden blijft. Dit maakt het apparaat veelzijdig en flexibel in gebruik. Als je niet veel ruimte hebt in je keuken of als je een extra vriezer wilt voor bijvoorbeeld feestjes, is dit een prima keuze.