Koelhouden.nl

Liebherr IRBd 5150-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr IRBd 5150-20

De Liebherr IRBd 5150-20 is te koop bij

Review
Liebherr IRBd 5150-20

De Liebherr IRBd 5150-20 is een inbouw 1-deurs koelkast van topklasse kwaliteit. Het heeft 3 BioFresh lades, instelbare luchtvochtigheid en een FreshAir filter voor optimale bewaarcondities. Met de SmartSteel wand en het SoftSystem is de koelkast hygiënisch en sluit de deur zachtjes.

Het is ideaal voor het bewaren van boodschappen voor 5 personen of meer. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor er meer ruimte is voor het koelen van verse producten. Het heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. De bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse, waardoor de betrouwbaarheid en levensduur uitstekend zijn. De netto inhoud van 296 liter is voldoende voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 32 dB, wat als stil kan worden beschouwd.

De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone om verse producten langer vers te houden.

De Liebherr IRBd 5150-20 is een inbouw 1-deurs koelkast van topklasse kwaliteit. Met 3 BioFresh lades, instelbare luchtvochtigheid en een FreshAir filter biedt de koelkast optimale bewaarcondities. Dankzij de SmartSteel wand en het SoftSystem is de koelkast hygiënisch en sluit de deur zachtjes. Ideaal voor het bewaren van boodschappen voor 5 personen of meer.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvorming functie.

De Liebherr IRBd 5150-20 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van verse producten. Daarnaast beschikt de koelkast over een anti-ijsvorming functie, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Met de Liebherr IRBd 5150-20 haal je een praktische en efficiënte koelkast in huis.

Niet energiezuinige inbouw koelkast met hoog verbruik.

De Liebherr IRBd 5150-20 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 125 kWh en energiekosten van 50 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Duurzaam en betrouwbaar apparaat, topklasse bouwkwaliteit.

De Liebherr IRBd 5150-20 inbouw 1-deurs koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast is de koelkwaliteit ook van topklasse, wat betekent dat deze koelkast je etenswaren op de juiste temperatuur houdt en ze langer vers blijven. Met deze koelkast ben je verzekerd van een duurzaam en betrouwbaar apparaat.

Inbouw koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De Liebherr IRBd 5150-20 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 296 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 296 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Stille inbouwkoelkast houdt voedsel vers en gekoeld.

Het geluidsniveau van de Liebherr IRBd 5150-20 inbouw 1-deurs koelkast is 32 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal deze koelkast geen storende geluiden produceren in jouw keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je gevoelig bent voor geluiden tijdens het slapen. Met dit lage geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving, terwijl je voedsel vers en gekoeld blijft.

Koelkast voor buitenruimte, geschikt voor schuur/garage.

De Liebherr IRBd 5150-20 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast is ontworpen om bestand te zijn tegen de omstandigheden in een schuur of garage, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de temperatuur niet onder het vriespunt daalt om schade aan de koelkast te voorkomen. Met deze koelkast kun je gemakkelijk je drankjes koel houden tijdens zomerse barbecues of extra voedsel opslaan tijdens drukke feestdagen.

Koelkast houdt verse producten langer vers.

De Liebherr IRBd 5150-20 inbouw 1-deurs koelkast is voorzien van een vershoudzone. Deze zone zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden. De temperatuur in de vershoudzone is optimaal ingesteld, waardoor groente, fruit en vlees langer hun smaak en kwaliteit behouden. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. Je hoeft je geen zorgen te maken over bederf en kunt langer genieten van je verse boodschappen.