Koelhouden.nl

Liebherr IRBe 5120-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr IRBe 5120-20

De Liebherr IRBe 5120-20 is te koop bij

Review
Liebherr IRBe 5120-20

De Liebherr IRBe 5120-20 is een inbouw 1-deurs koelkast met 3 BioFresh lades voor langere versheid van boodschappen. Het heeft ruimte voor wekelijkse boodschappen voor 5+ personen, een FreshAir filter voor geurneutralisatie en SoftSystem voor zachte sluiting. Het flessenrek is ideaal voor speciaalbier en plateaus bieden ruimte voor andere etenswaren.

Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van je verse producten. Met een energieklasse E heeft het een relatief hoog energieverbruik. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur uitstekend zijn en het voedsel optimaal gekoeld wordt. De netto inhoud van 294 liter is voldoende voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau is acceptabel en de koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van groente, fruit en vlees.

De Liebherr IRBe 5120-20 is een inbouw 1-deurs koelkast met 3 BioFresh lades voor langere versheid van boodschappen. Het biedt ruimte voor wekelijkse boodschappen voor 5+ personen, heeft een FreshAir filter voor geurneutralisatie en SoftSystem voor zachte sluiting. Het flessenrek is ideaal voor speciaalbier en plateaus bieden ruimte voor andere etenswaren.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvorming functie.

De Liebherr IRBe 5120-20 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van je verse producten. Daarnaast beschikt de koelkast over een anti-ijsvorming functie, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Met de Liebherr IRBe 5120-20 haal je een praktische en efficiënte koelkast in huis.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik en kosten.

De Liebherr IRBe 5120-20 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 156 kWh en energiekosten van 62,4 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, duurzaam en efficiënt.

De Liebherr IRBe 5120-20 inbouw 1-deurs koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koelkast ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het voedsel optimaal gekoeld wordt. Dit is belangrijk om de versheid en kwaliteit van je etenswaren te behouden. Met de Liebherr IRBe 5120-20 inbouw 1-deurs koelkast ben je verzekerd van een duurzaam en efficiënt koelsysteem.

Inbouw koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De Liebherr IRBe 5120-20 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 294 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 294 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Geluidsniveau van koelkast is acceptabel en normaal.

Het geluidsniveau van de Liebherr IRBe 5120-20 inbouw 1-deurs koelkast is 37 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Het geluidsniveau is acceptabel en zou geen storende factor moeten zijn in je keuken.

Ideale koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Liebherr IRBe 5120-20 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt koelsysteem dat ervoor zorgt dat jouw etenswaren op de juiste temperatuur blijven, zelfs in een omgeving met fluctuerende temperaturen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke producten die kunnen worden aangetast door de omgevingstemperatuur.

Koelkast met vershoudzone voor langer vers eten.

De Liebherr IRBe 5120-20 inbouw 1-deurs koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Hierdoor blijven de smaak en kwaliteit van jouw voedsel behouden. Dit is vooral handig als je de koelkast wilt gebruiken in een schuur of garage, waar de omgevingstemperatuur mogelijk niet altijd ideaal is. Met de vershoudzone kun je er toch op vertrouwen dat je etenswaren goed bewaard blijven.