Koelhouden.nl

Liebherr IRe 4020-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr IRe 4020-20

De Liebherr IRe 4020-20 is te koop bij

Review
Liebherr IRe 4020-20

De Liebherr IRe 4020-20 is een inbouw koelkast met een EasyFresh lade die zorgt voor een hogere luchtvochtigheid, waardoor etenswaren langer vers blijven. De koelkast heeft een enkele deur en geen vriesgedeelte, waardoor er meer ruimte is voor het koelen van verse producten. Met een energieklasse E heeft de koelkast een relatief hoog energieverbruik, wat invloed kan hebben op de energierekening op de lange termijn.

De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn van topklasse, waardoor de betrouwbaarheid en levensduur uitstekend zijn. Met een netto inhoud van 166 liter is de koelkast geschikt voor 3-4 personen. Het geluidsniveau van de koelkast is slechts 34 dB, wat betekent dat het weinig geluid produceert tijdens het gebruik. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft.

Daarnaast heeft de koelkast een vershoudzone, waardoor etenswaren langer vers blijven.

De Liebherr IRe 4020-20 is een inbouw koelkast met een EasyFresh lade die zorgt voor een hogere luchtvochtigheid, waardoor etenswaren langer vers blijven. De SoftSystem zorgt voor een zachte sluiting van de deur en het geluidsniveau is slechts 34 decibel. Met de display boven in de koelkast kun je de temperatuur eenvoudig aanpassen en met de superkoelen functie kun je drankjes snel afkoelen.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvorming functie.

De Liebherr IRe 4020-20 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van verse producten. Daarnaast beschikt de koelkast over een anti-ijsvorming functie, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Met de Liebherr IRe 4020-20 haal je een praktische en efficiënte koelkast in huis.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik, 97 kWh/jaar.

De Liebherr IRe 4020-20 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 97 kWh per jaar, zal deze koelkast je ongeveer 38,8 euro per jaar kosten aan energiekosten. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse inbouw koelkast met betrouwbare levensduur.

De Liebherr IRe 4020-20 inbouw 1-deurs koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast is de koelkwaliteit ook van topklasse, wat betekent dat deze koelkast je etenswaren op de juiste temperatuur houdt en ze langer vers blijven. Met deze koelkast ben je verzekerd van een duurzaam en efficiënt koelsysteem.

Inbouw koelkast met normale grootte, geschikt voor 3-4 personen.

De Liebherr IRe 4020-20 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 166 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit betekent dat de koelkast geschikt is voor 3-4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, wat het lastig maakt om de totale capaciteit van de koelkast te beoordelen. Het is belangrijk om te weten of er een vriesruimte aanwezig is en zo ja, hoe groot deze is.

Stil geluidsniveau, handig in open keuken/slaapkamer.

Het geluidsniveau van de Liebherr IRe 4020-20 inbouw 1-deurs koelkast is 34 dB, wat betekent dat het in de categorie 'Stil' valt volgens de vuistregel. Dit is een positief aspect van de koelkast, omdat het betekent dat het weinig geluid produceert tijdens het gebruik. Dit is vooral handig als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer plaatst, waar je niet gestoord wilt worden door het geluid van de koelkast. Je kunt dus genieten van een stille en rustige omgeving, zelfs wanneer de koelkast in gebruik is.

Koelkast voor buitenruimte, bestand tegen omstandigheden.

De Liebherr IRe 4020-20 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast is ontworpen om bestand te zijn tegen de omstandigheden in een schuur of garage, zoals stof en vochtigheid. Het biedt voldoende ruimte voor het bewaren van voedsel en dranken, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot gekoelde items wanneer je ze nodig hebt.

Koelkast met vershoudzone voor optimale temperatuur en luchtvochtigheid.

De Liebherr IRe 4020-20 inbouw 1-deurs koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Dit is vooral handig als je de koelkast wilt gebruiken in een schuur of garage, waar de omgevingstemperatuur mogelijk niet altijd optimaal is. Met de vershoudzone kun je erop vertrouwen dat jouw etenswaren altijd op de juiste temperatuur worden bewaard.