Koelhouden.nl

Liebherr Re 5220-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr Re 5220-20

De Liebherr Re 5220-20 is te koop bij

Review
Liebherr Re 5220-20

De Liebherr Re 5220-20 is een vrijstaande 1-deurs koelkast zonder vriesgedeelte. Het heeft een energieklasse A++ en een netto inhoud van 399 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 36 dB, wat als relatief stil wordt beschouwd.

De koelkast heeft een vershoudzone waarin groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Hoewel het geen anti-ijsvorming functie heeft, biedt het voldoende ruimte voor boodschappen en heeft het een redelijke bouw- en koelkwaliteit.

Het energieverbruik is echter relatief hoog, met een jaarlijkse energiekosten van ongeveer 49,2 euro. Over het algemeen is de Liebherr Re 5220-20 een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruime koelkast met een vershoudzone.

De Liebherr Re 5220-20 is een 1-deurs koelkast met een EasyFresh lade en VarioSafe lade voor het langer bewaren van verse producten. Geschikt voor wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. Met flessenrek voor overzichtelijke opslag van flessen.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, energieklasse A++.

De Liebherr Re 5220-20 is een vrijstaande koelkast met één deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het alleen geschikt is voor het koelen van voedsel en dranken. Helaas beschikt deze koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden. Desondanks biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het opslaan van je boodschappen en heeft het een energieklasse A++, wat resulteert in een energiezuinig gebruik.

1-deurs koelkast met hoog energieverbruik, hoge energiekosten.

De Liebherr Re 5220-20 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 123 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening aanzienlijk verhogen. Het jaarlijkse energiekosten bedragen ongeveer 49,2 euro. Het is belangrijk om rekening te houden met deze specificaties bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

1-deurs koelkast, redelijke betrouwbaarheid en levensduur.

De Liebherr Re 5220-20 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop.

1-deurs koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De Liebherr Re 5220-20 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 399 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 399 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Stille koelkast met geluidsniveau van 36 dB.

Het geluidsniveau van de Liebherr Re 5220-20 1-deurs koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd volgens de vuistregel vanaf 39 dB. Met een geluidsniveau van 36 dB is deze koelkast dus relatief stil. Je zult geen last hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van deze koelkast.

Koelkast voor buitenruimte met hogere temperaturen.

De Liebherr Re 5220-20 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast is ontworpen om te functioneren in omgevingen met hogere temperaturen, waardoor je jouw etenswaren veilig kunt bewaren, zelfs in een niet-geïsoleerde ruimte. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de koelkast niet geschikt is voor plaatsing in een onverwarmde ruimte waar de temperatuur onder de 10 graden kan dalen.

Koelkast met vershoudzone voor langer verse etenswaren.

De Liebherr Re 5220-20 1-deurs koelkast is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koelkast biedt de mogelijkheid om je etenswaren langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven groente, fruit en vlees langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en langer willen genieten van hun boodschappen. Met de Liebherr Re 5220-20 1-deurs koelkast hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke etenswaren, omdat je ze gemakkelijk kunt bewaren in de vershoudzone.