Koelhouden.nl

Liebherr SRbde 5220-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr SRbde 5220-20

De Liebherr SRbde 5220-20 is te koop bij

Review
Liebherr SRbde 5220-20

De Liebherr SRbde 5220-20 is een vrijstaande 1-deurs koelkast met een inhoud van 399 liter. Het heeft speciale laden voor kleine producten en verse groenten en fruit, evenals een flessenrek en een SuperCool functie. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte en is geschikt voor huishoudelijk gebruik.

Het heeft een energieklasse E en verbruikt ongeveer 123 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 49,2 euro aan energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn van topklasse, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is en voedsel optimaal gekoeld wordt. Met een netto inhoud van 399 liter biedt het voldoende ruimte voor een groot huishouden, maar het heeft geen vriesruimte.

Het geluidsniveau is 36 dB, wat als normaal wordt beschouwd. Deze koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven -15 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het bewaren van verse producten.

De Liebherr SRbde 5220-20 is een 1-deurs koelkast met 399 liter inhoud. Het heeft speciale laden voor kleine producten en verse groenten en fruit. Er is ook een flessenrek aanwezig en een SuperCool functie om boodschappen snel af te koelen.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvormingstechnologie, handig en efficiënt.

De Liebherr SRbde 5220-20 is een vrijstaande koelkast met één deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het alleen geschikt is voor het koelen van voedsel en dranken. De koelkast is voorzien van anti-ijsvormingstechnologie, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over ijsvorming in het apparaat. Met deze specificaties is de Liebherr SRbde 5220-20 een handige en efficiënte koelkast voor huishoudelijk gebruik.

1-deurs koelkast met hoog energieverbruik. Kosten: 49,2 euro/jaar.

De Liebherr SRbde 5220-20 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 123 kWh per jaar, zal deze koelkast je ongeveer 49,2 euro per jaar kosten aan energiekosten. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koelkast met optimale koeling.

De Liebherr SRbde 5220-20 1-deurs koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat deze koelkast betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koelkast ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het voedsel optimaal gekoeld wordt. Dit is belangrijk om de versheid en kwaliteit van je etenswaren te behouden. Met de Liebherr SRbde 5220-20 1-deurs koelkast ben je verzekerd van een hoogwaardige bouwkwaliteit en uitstekende koelprestaties.

Grote koelkast zonder vriesruimte, 399 liter.

De Liebherr SRbde 5220-20 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 399 liter, wat valt onder de categorie 'groot' volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast voldoende ruimte biedt voor het opbergen van voedsel en dranken voor een groot huishouden. Daarnaast heeft de koelkast geen vriesruimte, wat betekent dat je apart een vriezer nodig hebt als je ook diepvriesproducten wilt bewaren. Overall biedt deze koelkast een ruime capaciteit voor het koelen van je boodschappen.

Stille koelkast met geluidsniveau onder normale categorie.

Het geluidsniveau van de Liebherr SRbde 5220-20 1-deurs koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd volgens de vuistregel vanaf 39 dB. Met een geluidsniveau van 36 dB is deze koelkast dus relatief stil. Je kunt erop vertrouwen dat het geluidsniveau van deze koelkast niet storend zal zijn in jouw huis.

Ideale koelkast voor buitenruimte met voldoende opslagruimte.

De Liebherr SRbde 5220-20 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven -15 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt koelsysteem dat ervoor zorgt dat jouw etenswaren op de juiste temperatuur blijven, zelfs in een omgeving met fluctuerende temperaturen. Met zijn duurzame constructie en betrouwbare prestaties is deze koelkast een goede aanvulling op jouw schuur of garage.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Liebherr SRbde 5220-20 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.