Koelhouden.nl

Liebherr TP 1744-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr TP 1744-20

De Liebherr TP 1744-20 is te koop bij

Review
Liebherr TP 1744-20

De Liebherr TP 1744-20 is een compact tafelmodel koelkast met verstelbare plateaus, een klein vriesvak en een handige led lamp. Met een geluidsniveau van 37 decibel is deze koelkast ook relatief stil. Ideaal voor kleine keukens en voor 1 of 2 personen.

Het vriesgedeelte hoeft slechts twee keer per jaar ontdooid te worden dankzij de Low Frost technologie. Met een energieklasse D heeft deze koelkast een gemiddeld energieverbruik van 116 kWh per jaar. De bouwkwaliteit is topklasse, wat zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur. De koelkwaliteit is echter basisklasse.

De netto inhoud van de koelkast is 144 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau van 37 dB is normaal en niet storend. De koelkast kan ook in de schuur of garage geplaatst worden, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone.

De Liebherr TP 1744-20 is een compact tafelmodel koelkast met verstelbare plateaus, een klein vriesvak en een handige led lamp. Met een geluidsniveau van 37 decibel is deze koelkast ook relatief stil. Ideaal voor kleine keukens en voor 1 of 2 personen.

Compacte en efficiënte koelkast met vriesgedeelte.

De Liebherr TP 1744-20 is een vrijstaand tafelmodel koelkast met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast is ideaal voor kleine ruimtes, zoals een studentenkamer of een klein appartement. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in elke keuken. De Liebherr TP 1744-20 is een praktische en efficiënte koelkast voor dagelijks gebruik.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte tafelmodel koelkast.

De Liebherr TP 1744-20 tafelmodel koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 116 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 46,4 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige koelkast op de markt is, is het nog steeds een redelijk efficiënte optie voor mensen die op zoek zijn naar een tafelmodel koelkast. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Tafelmodel koelkast met topklasse bouwkwaliteit. Basisklasse koelkwaliteit.

De Liebherr TP 1744-20 tafelmodel koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier zult hebben van je aankoop. De koelkwaliteit van deze koelkast is echter basisklasse, wat betekent dat de prestaties op het gebied van koelen mogelijk niet zo hoog zijn als bij modellen met een hogere koelkwaliteit. Desondanks is de bouwkwaliteit van deze koelkast een belangrijk pluspunt.

Kleine tafelmodel koelkast met 144 liter inhoud.

De Liebherr TP 1744-20 tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 144 liter, waarvan 126 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 18 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt deze koelkast in de categorie 'klein' voor zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte. Met deze capaciteit is de koelkast geschikt voor 1-2 personen.

Stille tafelmodel koelkast met normaal geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Liebherr TP 1744-20 tafelmodel koelkast is 37 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd en over het algemeen stil genoeg is voor dagelijks gebruik. Met een geluidsniveau van 37 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken.

Ideale koelkast voor extra opslag buiten keuken.

De Liebherr TP 1744-20 tafelmodel koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De koelkast heeft voldoende ruimte om al je drankjes en snacks koud te houden, terwijl hij ook energiezuinig is. Het strakke ontwerp past goed bij elke ruimte en het geluidsniveau is laag genoeg om geen overlast te veroorzaken. Kortom, deze koelkast biedt praktische oplossingen voor extra opslagmogelijkheden in je schuur of garage zonder concessies te doen aan prestaties en stijl.

Koelkast zonder vershoudzone, niet optimaal voor verse producten.

De Liebherr TP 1744-20 tafelmodel koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een optimale temperatuur kunt bewaren. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de ideale omstandigheden te creëren voor het bewaren van verse etenswaren, zoals vlees, vis en groenten. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn als je regelmatig verse producten wilt bewaren en hun kwaliteit wilt behouden.