Koelhouden.nl

Liebherr TP 1760-23

Bekijk de goedkoopste Liebherr TP 1760-23

De Liebherr TP 1760-23 is te koop bij

Review
Liebherr TP 1760-23

De Liebherr TP 1760-23 is een ruime tafelmodel koelkast met 155 liter koelruimte verdeeld over 3 plateaus. Het heeft 2 groentelades en één deelbaar glasplateau voor grote flessen of verpakkingen. Deze koelkast koelt heel stil met een geluidsniveau van 34 decibel.

Het is een vrijstaand tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die behoefte hebben aan een koel-vriescombinatie. Voor mensen die alleen een koelkast nodig hebben, kan dit juist een voordeel zijn omdat het extra ruimte biedt voor het koelen van verse producten. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouw- en koelkwaliteit zijn gemiddeld, maar je kunt er nog steeds lang plezier van hebben.

De netto inhoud van 155 liter is geschikt voor 3-4 personen, maar er is mogelijk geen vriesruimte aanwezig. Het geluidsniveau is stil, wat zorgt voor een aangename en rustige omgeving. Het is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden.

De Liebherr TP 1760-23 is een ruime tafelmodel koelkast met 155 liter koelruimte verdeeld over 3 plateaus. Het heeft 2 groentelades en één deelbaar glasplateau voor grote flessen of verpakkingen. Deze koelkast koelt heel stil met een geluidsniveau van 34 decibel.

Vrijstaande tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte.

De Liebherr TP 1760-23 is een vrijstaand tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte. Het ontbreken van een vriesgedeelte kan een nadeel zijn voor gebruikers die behoefte hebben aan een koel-vriescombinatie. Echter, voor mensen die alleen een koelkast nodig hebben, kan dit juist een voordeel zijn omdat het extra ruimte biedt voor het koelen van verse producten. Het ontbreken van anti-ijsvorming is een ander aspect om rekening mee te houden. Dit betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden.

Tafelmodel koelkast met hoog energieverbruik. Hogere energiekosten.

De Liebherr TP 1760-23 tafelmodel koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 93 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 37,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Gemiddelde bouw- en koelkwaliteit, betrouwbaar en duurzaam.

De Liebherr TP 1760-23 tafelmodel koelkast heeft een basisklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. Hoewel het niet de hoogste kwaliteit is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop.

Tafelmodel koelkast, geschikt voor 3-4 personen.

De Liebherr TP 1760-23 tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 155 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit betekent dat de koelkast geschikt is voor 3-4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, wat betekent dat er mogelijk geen vriesruimte aanwezig is. Het is belangrijk om dit in gedachten te houden bij het overwegen van deze koelkast, vooral als je regelmatig voedsel wilt invriezen.

Stille koelkast zonder storende geluiden.

Het geluidsniveau van de Liebherr TP 1760-23 tafelmodel koelkast is 34 dB, wat betekent dat het in de categorie 'stil' valt volgens de vuistregel. Dit is een positief aspect van deze koelkast, omdat het betekent dat je geen last zult hebben van storende geluiden in je keuken. Het stille geluidsniveau zorgt voor een aangename en rustige omgeving, waardoor je je kunt concentreren op andere activiteiten zonder afleiding.

Compacte koelkast voor buitenruimte, temperatuur boven 10 graden.

De Liebherr TP 1760-23 tafelmodel koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast is compact van formaat en past gemakkelijk in kleinere ruimtes. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de koelkast niet geschikt is voor lagere temperaturen, omdat dit de prestaties en levensduur van het apparaat kan beïnvloeden.

Tafelmodel koelkast met vershoudzone voor optimale versheid.

De Liebherr TP 1760-23 tafelmodel koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Hierdoor blijven de smaak en kwaliteit van jouw voedsel langer behouden. Dit is vooral handig als je de koelkast wilt gebruiken in een schuur of garage, waar de temperatuur mogelijk niet altijd constant is. Met de vershoudzone ben je verzekerd van optimale versheid van jouw producten.