Koelhouden.nl

Liebherr XRF 5220

Bekijk de goedkoopste Liebherr XRF 5220

De Liebherr XRF 5220 is te koop bij

Review
Liebherr XRF 5220

De Liebherr XRF 5220 is een vrijstaande koelkast met een vriesgedeelte. Het heeft handige functies zoals VarioSafe, EasyFresh lade en een flessenrek. De vriezer heeft 7 lades, waaronder een extra diepe SpaceBox en is voorzien van No Frost technologie. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft.

De bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse, wat zorgt voor betrouwbaarheid en een langere levensduur. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 399 liter, wat als groot kan worden beschouwd. Het geluidsniveau is acceptabel en geschikt voor de meeste huishoudens. Het is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

Met de Liebherr XRF 5220 koelkast en vriezer heb je genoeg ruimte voor al je boodschappen en snacks voor 5 personen of meer. De koelkast heeft handige functies zoals VarioSafe, EasyFresh lade en een flessenrek. De vriezer heeft 7 lades, waaronder een extra diepe SpaceBox en is voorzien van No Frost technologie.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte en No Frost technologie.

De Liebherr XRF 5220 is een vrijstaande koelkast met een vriesgedeelte. Het model is een vrieskast, wat betekent dat het specifiek ontworpen is om voedsel in te vriezen. Het vriesgedeelte van deze koelkast is echter niet aanwezig, wat betekent dat je geen voedsel kunt invriezen in deze koelkast. Een handige functie van deze koelkast is de No Frost technologie, waardoor je nooit meer handmatig hoeft te ontdooien. Dit zorgt voor een gemakkelijk onderhoud en een optimale koelprestatie.

Hoge energieklasse, verhoogt energierekening met 99,2 euro.

De Liebherr XRF 5220 vrieskast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 248 kWh per jaar, zal deze vrieskast jouw energierekening met ongeveer 99,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een nieuwe vrieskast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Topklasse vrieskast met betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De Liebherr XRF 5220 vrieskast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast is de koelkwaliteit ook van topklasse, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur en vers gehouden wordt. Met deze koelkast ben je verzekerd van een duurzaam en efficiënt koelsysteem.

Grote koelkast zonder vriesruimte, ruime capaciteit.

De Liebherr XRF 5220 vrieskast heeft een netto inhoud van 399 liter in het koelgedeelte, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft geen opgegeven netto inhoud, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die behoefte hebben aan een vriesgedeelte in hun koelkast. Over het algemeen heeft deze koelkast een ruime capaciteit voor het koelen van voedsel en dranken.

Acceptabel geluidsniveau voor vrieskast in huishoudens.

Het geluidsniveau van de Liebherr XRF 5220 vrieskast is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de vrieskast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Het geluidsniveau is acceptabel en zal waarschijnlijk niet storend zijn in de meeste huishoudens. Het is belangrijk om op te merken dat het geluidsniveau van een koelkast subjectief kan zijn en kan variëren afhankelijk van de omgeving waarin deze wordt geplaatst.

Geschikte vrieskast voor extra opslagruimte in schuur/garage.

De Liebherr XRF 5220 vrieskast is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben voor hun diepvriesproducten, maar niet genoeg ruimte hebben in hun keuken. De vrieskast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opbergruimte voor verschillende soorten voedsel. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet onder het vriespunt daalt, omdat dit de prestaties van de vrieskast kan beïnvloeden.

Geen vershoudzone, producten bederven sneller.

De Liebherr XRF 5220 vrieskast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze vrieskast.