Koelhouden.nl

Liebherr XRFbd 5220

Bekijk de goedkoopste Liebherr XRFbd 5220

De Liebherr XRFbd 5220 is te koop bij

Review
Liebherr XRFbd 5220

De Liebherr XRFbd 5220 koelkast is een vrijstaande koelkast met een vrieskastmodel. Het heeft geen apart vriesgedeelte, maar maakt gebruik van No Frost-technologie, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Met een energieklasse E heeft het een relatief hoog energieverbruik van 248 kWh per jaar, wat ongeveer 99,2 euro per jaar aan energiekosten betekent.

De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn topklasse, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is. Het heeft een netto inhoud van 278 liter, wat geschikt is voor een groot aantal personen. Het geluidsniveau is acceptabel met 38 dB. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone, waardoor groenten, fruit en andere verse producten langer vers blijven.

Met de Liebherr XRFbd 5220 koelkast hoef je je geen zorgen te maken over bederf van je verse producten.

De Liebherr XRFbd 5220 koelkast biedt genoeg ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer. De VarioSafe, EasyFresh lade en flessenrek zorgen voor handige opbergmogelijkheden. De vriezer heeft 7 lades, waarvan één extra diepe SpaceBox, en is voorzien van No Frost.

Koelkast met No Frost-technologie, geen ontdooien nodig.

De Liebherr XRFbd 5220 is een vrijstaande koelkast met een vrieskastmodel. Het heeft geen apart vriesgedeelte, maar maakt gebruik van No Frost-technologie, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je voedsel langer vers blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer.

Hoge energieklasse, kost 99,2 euro per jaar.

De Liebherr XRFbd 5220 vrieskast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 248 kWh per jaar, zal deze vrieskast je ongeveer 99,2 euro per jaar kosten aan energiekosten. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit, betrouwbaarheid, langdurige versheid, duurzaam en efficiënt.

De Liebherr XRFbd 5220 vrieskast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast is de koelkwaliteit ook van topklasse, wat betekent dat deze koelkast je etenswaren op de juiste temperatuur houdt en ze langer vers blijven. Met de Liebherr XRFbd 5220 vrieskast ben je verzekerd van een duurzame en efficiënte koeloplossing.

Grote vrieskast met ruim koelgedeelte, onduidelijk vriesgedeelte.

De Liebherr XRFbd 5220 vrieskast heeft een netto inhoud van 278 liter, wat betekent dat het geschikt is voor een groot aantal personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 399 liter, wat ruim boven de vuistregel van 250 liter voor een groot koelgedeelte valt. Helaas wordt de netto inhoud van het vriesgedeelte niet vermeld, dus het is onduidelijk of het voldoet aan de vuistregel van 90 liter voor een groot vriesgedeelte.

Geluidsniveau van vrieskast is acceptabel en niet storend.

Het geluidsniveau van de Liebherr XRFbd 5220 vrieskast is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de vrieskast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Het geluidsniveau is acceptabel en zal waarschijnlijk niet storend zijn in de meeste huishoudens. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving zonder dat het geluid van de vrieskast te veel opvalt.

Vrieskast voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De Liebherr XRFbd 5220 vrieskast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de vrieskast niet goed functioneert bij temperaturen onder het vriespunt. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur in de schuur of garage voldoende warm is om de vrieskast optimaal te laten werken. Hierdoor is het mogelijk om extra opslagruimte te creëren voor je voedselvoorraden in een ruimte buiten de keuken.

Uitstekende vrieskast voor langer vers voedsel.

De Liebherr XRFbd 5220 vrieskast is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koelkast biedt de mogelijkheid om voedsel langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven groenten, fruit en andere verse producten langer goed en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en willen genieten van de beste kwaliteit. Met de Liebherr XRFbd 5220 vrieskast hoef je je geen zorgen te maken over bederf van je verse producten.