Koelhouden.nl

Miele KDN 7714 E

Bekijk de goedkoopste Miele KDN 7714 E

De Miele KDN 7714 E is te koop bij

Review
Miele KDN 7714 E

De Miele KDN 7714 E is een inbouw koel-vriescombinatie met een DailyFresh vershoudzone. De luchtvochtigheid kan worden aangepast voor verschillende producten. Het No Frost vriesgedeelte voorkomt ijsvorming en de koelkast hoeft niet ontdooid te worden.

Met een geluidsniveau van 35 decibel kan je ongestoord een film kijken. De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouwkwaliteit is middenklasse, maar de koelkwaliteit is van topklasse. De netto inhoud is 260 liter, waarvan 184 liter voor het koelgedeelte en 76 liter voor het vriesgedeelte.

Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De koel-vriescombinatie heeft ook een vershoudzone, waarmee je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Miele KDN 7714 E is een inbouw koel-vriescombinatie met een DailyFresh vershoudzone voor het vers houden van je boodschappen. De luchtvochtigheid kan gemakkelijk aangepast worden voor verschillende producten. Het No Frost vriesgedeelte voorkomt ijsvorming en de koelkast hoeft niet ontdooid te worden. Met een geluidsniveau van 35 decibel kan je ongestoord een film kijken.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Miele KDN 7714 E is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat er geen ijsvorming ontstaat in de vriezer. De koelkast is geschikt om in te bouwen, waardoor hij naadloos kan worden geïntegreerd in jouw keuken. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al jouw etenswaren vers te houden.

Inbouw koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik.

De Miele KDN 7714 E inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 234 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 93,6 euro per jaar. Dit is iets om rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie. Het is belangrijk om te overwegen of de extra kosten opwegen tegen de functionaliteit en het gemak van deze koel-vriescombinatie.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De Miele KDN 7714 E inbouw koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een langere levensduur en betrouwbaarheid, terwijl je tegelijkertijd geniet van uitstekende koeling voor je voedsel en dranken.

Inbouw koel-vriescombinatie met groot koelgedeelte.

De Miele KDN 7714 E inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 260 liter, waarvan 184 liter voor het koelgedeelte en 76 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met een netto inhoud van 260 liter voldoet deze koel-vriescombinatie dus aan de eisen voor een groot koelgedeelte. Het vriesgedeelte van 76 liter valt echter in de categorie normaal.

Stille inbouw koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Miele KDN 7714 E inbouw koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral prettig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Inbouw koel-vriescombinatie voor ruimtes buiten keuken.

De Miele KDN 7714 E inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, biedt deze koel-vriescombinatie een handige oplossing voor het bewaren van voedsel in ruimtes buiten de keuken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur geschikt is om de optimale werking van de koelkast te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer verse producten.

De Miele KDN 7714 E inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone. Deze zone zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden. De temperatuur in de vershoudzone is optimaal afgestemd op het bewaren van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Hierdoor blijven de smaak en kwaliteit van deze producten langer behouden. Dit is een handige functie voor mensen die graag verse producten in huis hebben en deze langer willen bewaren.