Koelhouden.nl

Samsung RB34A7B5D22 Bespoke

Bekijk de goedkoopste Samsung RB34A7B5D22 Bespoke

De Samsung RB34A7B5D22 Bespoke is te koop bij

Review
Samsung RB34A7B5D22 Bespoke

De Samsung RB34A7B5D22 Bespoke is een stijlvolle en functionele koel-vriescombinatie met zwarte, glazen deuren. Het heeft genoeg ruimte voor boodschappen voor 3 of 4 personen en biedt extra opslagruimte voor verse groenten en vlees/vis. Met een geluidsniveau van 35 decibel en energieklasse D is het ook energiezuinig.

Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien, wat je tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. Met het strakke en moderne design past deze koelkast perfect in elke keuken. De Samsung RB34A7B5D22 Bespoke heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Met een netto inhoud van 344 liter en een geluidsniveau van 35 dB is deze koel-vriescombinatie geschikt voor 3-4 personen. Het is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven.

De Samsung RB34A7B5D22 Bespoke is een stijlvolle koel-vriescombinatie met zwarte, glazen deuren. Het heeft genoeg ruimte voor boodschappen voor 3 of 4 personen en biedt extra opslagruimte voor verse groenten en vlees/vis. De Metal Cool Plate houdt de koude lucht vast en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur. Met een geluidsniveau van 35 decibel en energieklasse D is het ook energiezuinig.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB34A7B5D22 Bespoke is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. Met het strakke en moderne design past deze koelkast perfect in elke keuken. De Samsung RB34A7B5D22 Bespoke is een betrouwbare en functionele koelkast die aan al jouw behoeften voldoet.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB34A7B5D22 Bespoke koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 204 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 81,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Samsung RB34A7B5D22 Bespoke koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit, geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung RB34A7B5D22 Bespoke koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 344 liter, waarvan 230 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 3-4 personen, wat voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koelkast met geluidsniveau onder 39 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RB34A7B5D22 Bespoke koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 39 dB, voldoet deze koelkast aan de vuistregel voor een stille werking. Dit is ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen en geen last willen hebben van storende geluiden. Je kunt dus genieten van een aangename stilte in je keuken, zelfs wanneer de koelkast in gebruik is.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB34A7B5D22 Bespoke koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en een langere levensduur van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer verse etenswaren.

De Samsung RB34A7B5D22 Bespoke koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld groente en fruit langer knapperig en smaakvol blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. Je kunt de vershoudzone eenvoudig instellen en het is fijn dat je deze optie hebt bij deze koel-vriescombinatie.