Koelhouden.nl

Samsung RB34C602DSA/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB34C602DSA/EF

De Samsung RB34C602DSA/EF is te koop bij

Review
Samsung RB34C602DSA/EF

De Samsung RB34C602DSA/EF koel-vriescombinatie is een vrijstaande koelkast met een laag geluidsniveau van 35 decibel. Het heeft een no-frost functie, waardoor ontdooien niet nodig is. Met een energieklasse D heeft het een gemiddeld energieverbruik van 204 kWh per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse, wat betrouwbaarheid en een lange levensduur garandeert.

De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 344 liter, verdeeld over een koelgedeelte van 230 liter en een vriesgedeelte van 114 liter. Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor een open keuken of woonkamer. De koelkast kan ook in een schuur of garage geplaatst worden, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft het een vershoudzone om verse producten langer vers te houden.

De Samsung RB34C602DSA/EF koel-vriescombinatie heeft een laag geluidsniveau van 35 decibel, waardoor je geen last hebt van storende geluiden. De luchtcirculatie zorgt voor een gelijke koeling in de hele koelautomaat. Met het speciale flessenplateau is er meer ruimte voor flessen en de diepvrieslades hoeven nooit ontdooid te worden dankzij No Frost. De automaat kan eenvoudig op vakantiestand gezet worden via een app op je smartphone.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost functie.

De Samsung RB34C602DSA/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk je diepvriesproducten kunt bewaren.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB34C602DSA/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 204 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 81,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Samsung RB34C602DSA/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met 344 liter inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung RB34C602DSA/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 344 liter, verdeeld over een koelgedeelte van 230 liter en een vriesgedeelte van 114 liter. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RB34C602DSA/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB34C602DSA/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving met een constante temperatuur boven de 10 graden te plaatsen, kan je ervoor zorgen dat deze optimaal blijft functioneren. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Samsung RB34C602DSA/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.