Koelhouden.nl

Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke

Bekijk de goedkoopste Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke

De Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke is te koop bij

Review
Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke

De Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke is een moderne koel-vriescombinatie met veel ruimte binnenin dankzij de SpaceMax technologie. Je kunt je verse groenten in de vershoudzones bewaren en de OptimalFresh+ lade verdelen voor vlees en vis. De Metal Cool Plate voorkomt temperatuurschommelingen en de No Frost functie zorgt ervoor dat de vrieslades niet ontdooid hoeven te worden.

Je kunt de koelkast eenvoudig bedienen via de app. De koelkast heeft een vrijstaand design en past perfect in elke keuken. Het energieverbruik is gemiddeld en de bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse. De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 344 liter, wat geschikt is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau is laag, waardoor je geen last hebt van storende geluiden. De koel-vriescombinatie is ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Samsung RB34C7B5D22/EF is een moderne koel-vriescombinatie met meer ruimte binnenin dankzij de SpaceMax technologie. Bewaar je verse groenten in de vershoudzones en verdeel de OptimalFresh+ lade voor vlees en vis. De Metal Cool Plate voorkomt temperatuurschommelingen en de No Frost functie zorgt voor geen ontdooien van de vrieslades. Bedien je koelkast eenvoudig via de app.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met het strakke design van de Bespoke serie past deze koelkast perfect in elke keuken.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 204 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 81,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, betrouwbaar en duurzaam.

De Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 344 liter, waarvan 227 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 114 liter. Deze capaciteit is geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de juiste omgevingstemperatuur te handhaven, kan je ervoor zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers blijft. Het is echter belangrijk om te controleren of de schuur of garage voldoende geïsoleerd is en bescherming biedt tegen extreme temperaturen om de levensduur van de koelkast te verlengen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor verschillende ruimtes.

De Samsung RB34C7B5D22/EF Bespoke koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit maakt het een veelzijdige en praktische keuze voor verschillende ruimtes in jouw huis.