Koelhouden.nl

Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke

Bekijk de goedkoopste Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke

De Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke is te koop bij

Review
Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke

De Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke is een moderne koel-vriescombinatie met veel ruimte en handige functies. De koelkast heeft een netto inhoud van 344 liter, waarvan 227 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het apparaat nooit te ontdooien. De koelkast heeft een energieklasse D en een jaarlijks energieverbruik van 204 kWh. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd.

De koelkast heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Daarnaast is de koelkast geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke is een moderne koel-vriescombinatie met veel ruimte en handige functies. Bewaar groenten in de vershoudzones en vlees en vis apart in de OptimalFresh+ lade. Dankzij de Metal Cool Plate blijven de temperaturen stabiel. Geen gedoe met ontdooien dankzij No Frost. Bedien de koelkast eenvoudig via de app.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het apparaat nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met dit model ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je voedsel.

Efficiënte koel-vriescombinatie met energieklasse D.

De Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 204 kWh en energiekosten van 91,8 euro, kan je verwachten dat deze koelkast redelijk efficiënt is in termen van energieverbruik. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het overwegen van de operationele kosten van de koelkast op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor 3-4 personen.

De Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 344 liter, waarvan 227 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt het koelgedeelte in de categorie 'groot' met een capaciteit van 250 liter of meer, terwijl het vriesgedeelte als 'normaal' wordt beschouwd met een capaciteit van 60 tot 90 liter. Met deze ruime capaciteit is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving terwijl je eten vers blijft in deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, biedt deze koel-vriescombinatie een handige oplossing voor het bewaren van voedsel en dranken in een externe ruimte zoals een schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Samsung RB34C7B5D39/EF Bespoke koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten in huis hebt. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.