Koelhouden.nl

Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke

Bekijk de goedkoopste Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke

De Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke is te koop bij

Review
Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke

De Samsung RB34C7B5D3K/EF is een moderne koel-vriescombinatie met veel ruimte dankzij SpaceMax technologie. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met het strakke en moderne design past deze koelkast perfect in elke keuken.

Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is gemiddeld, wat invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Het geluidsniveau van de koelkast is laag, waardoor je geen last zult hebben van storende geluiden.

De koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast is de koelkast voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

Samenvatting: De Samsung RB34C7B5D3K/EF is een moderne koel-vriescombinatie met veel ruimte dankzij SpaceMax technologie. Bewaar verse groenten in vershoudzones en verdeel de OptimalFresh+ lade voor vlees en vis. Geen temperatuurschommelingen dankzij de Metal Cool Plate. Nooit ontdooien met No Frost. Eenvoudige bediening via de app voor energieverbruik en vakantiestand.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met het strakke en moderne design past deze koelkast perfect in elke keuken.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 204 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 81,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Koel-vriescombinatie met topklasse bouw- en koelkwaliteit.

De Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat een model met een betere bouwkwaliteit langer meegaat. Daarnaast biedt deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze koelkast kun je dus langdurig genieten van je aankoop.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor 3-4 personen.

De Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 344 liter, verdeeld over een koelgedeelte van 227 liter en een vriesgedeelte van 114 liter. Volgens de vuistregel valt het koelgedeelte in de categorie 'groot' met een capaciteit van 250 liter of meer, terwijl het vriesgedeelte als 'normaal' wordt beschouwd met een capaciteit van 60 tot 90 liter. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige keuken.

Het geluidsniveau van de Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke koel-vriescombinatie is 35 dB, wat valt binnen de categorie 'Stil' volgens de vuistregel. Dit betekent dat je geen last zult hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van deze koelkast. Het lage geluidsniveau zorgt voor een rustige en aangename omgeving in je keuken. Of je nu 's nachts in de buurt van de keuken slaapt of gewoon een rustige omgeving wilt tijdens het koken, deze koel-vriescombinatie is een goede keuze.

Koel-vriescombinatie voor buiten met veel opslagruimte.

De Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koel-vriescombinatie biedt voldoende opslagruimte voor voedsel en dranken, waardoor je gemakkelijk voorraad kunt aanleggen. Bovendien is het apparaat van Samsung betrouwbaar en energiezuinig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Samsung RB34C7B5D3K/EF Bespoke koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten in huis hebt. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.