Koelhouden.nl

Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke

Bekijk de goedkoopste Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke

De Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke is te koop bij

Review
Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke

De Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke is een moderne koel-vriescombinatie met SpaceMax technologie voor meer ruimte binnenin. Het heeft vershoudzones en een OptimalFresh+ lade voor groenten, vlees en vis. De Metal Cool Plate voorkomt temperatuurschommelingen en de No Frost technologie zorgt ervoor dat de vrieslades nooit hoeven te worden ontdooid.

Je kunt het energieverbruik en de vakantiestand beheren via de app. Deze vrijstaande koel-vriescombinatie heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Het heeft een strak en modern design dat perfect in elke keuken past. Met een energieklasse D heeft het een gemiddeld energieverbruik van 204 kWh per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, wat betekent dat het betrouwbaar is en een lange levensduur heeft. Het geluidsniveau is stil met 35 dB.

Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Samsung RB34C7B5DCE/EF is een moderne koel-vriescombinatie met SpaceMax technologie voor meer ruimte binnenin. Vershoudzones en OptimalFresh+ lade bieden opslag voor groenten, vlees en vis. Metal Cool Plate voorkomt temperatuurschommelingen. No Frost zorgt ervoor dat de vrieslades nooit hoeven te worden ontdooid. Energieverbruik en vakantiestand kunnen worden beheerd via de app.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met het strakke en moderne design past deze koelkast perfect in elke keuken. De Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke is een betrouwbare en functionele koelkast die aan al jouw behoeften voldoet.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 204 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 81,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koelkast aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 344 liter, waarvan 227 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 114 liter. Deze capaciteit is geschikt voor een huishouden van 3-4 personen.

Stille koel-vriescombinatie met laag geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke koel-vriescombinatie is 35 dB, wat valt binnen de categorie 'Stil' volgens de vuistregel. Dit betekent dat je geen hinderlijk geluid zult ervaren tijdens het gebruik van deze koelkast. Het lage geluidsniveau zorgt voor een rustige en aangename omgeving in je keuken. Je kunt dus genieten van een koel-vriescombinatie die efficiënt werkt zonder storende geluiden.

Koel-vriescombinatie voor extra opslag buiten keuken.

De Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De ruime capaciteit van deze koel-vriescombinatie zorgt ervoor dat je voldoende voedsel en drankjes kunt bewaren, terwijl het stijlvolle ontwerp een moderne uitstraling geeft aan elke ruimte. Het energiezuinige karakter van dit apparaat zorgt er ook voor dat je geen hoge elektriciteitsrekening krijgt wanneer je het in de schuur of garage plaatst.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers voedsel.

De Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten in huis hebt. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie, waardoor je jouw voedsel langer kunt bewaren zonder dat het zijn smaak en kwaliteit verliest.