Koelhouden.nl

Samsung RB34T672DWW

Bekijk de goedkoopste Samsung RB34T672DWW

De Samsung RB34T672DWW is te koop bij

Review
Samsung RB34T672DWW

De Samsung RB34T672DWW is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 344 liter. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 230 liter en het vriesgedeelte heeft een inhoud van 114 liter. De koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit en een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd. Het is geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Daarnaast heeft het een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. De koel-vriescombinatie is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Met All Around Cooling wordt alles gelijkmatig gekoeld, ongeacht waar je jouw producten neerlegt. Het vriesgedeelte hoeft niet ontdooid te worden dankzij No Frost.

Met deze specificaties is de Samsung RB34T672DWW een betrouwbare en duurzame keuze voor het koelen en invriezen van jouw boodschappen.

De Samsung RB34T672DWW is een koel-vriescombinatie die alle boodschappen gelijkmatig koelt. Met All Around Cooling maakt het niet uit waar je jouw product neerlegt, het is overal even koel. De koelruimte heeft een groentelade, 4 plateaus en een flessenrek, en er is genoeg ruimte voor grote pakken sap en melk. De vriesruimte heeft 3 lades en hoeft niet ontdooid te worden dankzij No Frost. Het geluidsniveau is 35 decibel.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no frost functie.

De Samsung RB34T672DWW is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB34T672DWW koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 204 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 81,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie met voldoende koeling.

De Samsung RB34T672DWW koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het apparaat betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit valt deze in de middenklasse. Hoewel het niet de hoogste koelkwaliteit biedt, zal het nog steeds voldoen aan de meeste behoeften en zorgen voor voldoende koeling voor je voedsel en drankjes.

Koel-vriescombinatie met 344 liter inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung RB34T672DWW koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 344 liter, waarvan 230 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RB34T672DWW koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB34T672DWW koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale koeling en vriesmogelijkheden te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers voedsel.

De Samsung RB34T672DWW koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Hierdoor blijven de smaak en kwaliteit van jouw voedsel langer behouden. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. Met de vershoudzone in deze koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over bederf van jouw verse producten.