Koelhouden.nl

Samsung RB36T602DSA/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB36T602DSA/EF

De Samsung RB36T602DSA/EF is te koop bij

Review
Samsung RB36T602DSA/EF

De Samsung RB36T602DSA/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 365 liter. Het koelgedeelte heeft een capaciteit van 251 liter en het vriesgedeelte heeft een capaciteit van 114 liter. Met 4 plateaus en een speciaal flessenplateau is er genoeg ruimte voor al je etenswaren.

De luchtcirculatie zorgt ervoor dat alles gelijkmatig gekoeld blijft. De koelkwaliteit is middenklasse, wat betekent dat de koeling goed is, maar mogelijk niet de beste prestaties levert in vergelijking met koelkasten in een hogere klasse. Het geluidsniveau van de koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd.

De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft de koel-vriescombinatie een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden.

De Samsung RB36T602DSA/EF is een koel-vriescombinatie waarin je gemakkelijk je boodschappen kunt bewaren. Met 4 plateaus en een speciaal flessenplateau is er genoeg ruimte voor al je etenswaren. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat alles gelijkmatig gekoeld blijft. In de groentelade en vrieslades kun je je groente, fruit en vriesproducten bewaren. En met No Frost hoef je de koel-vriescombinatie nooit te ontdooien.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost functie.

De Samsung RB36T602DSA/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Gemiddeld energieverbruik, jaarlijkse energiekosten van 83,2 euro.

De Samsung RB36T602DSA/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 208 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 83,2 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit, middenklasse koelkwaliteit.

De Samsung RB36T602DSA/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je aankoop. De koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie is echter middenklasse. Dit betekent dat de koeling goed is, maar mogelijk niet de beste prestaties levert in vergelijking met koelkasten in een hogere klasse.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor groot huishouden.

De Samsung RB36T602DSA/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 365 liter, waarvan 251 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt om voedsel en drankjes op te slaan voor een groot huishouden.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB36T602DSA/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB36T602DSA/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving te plaatsen waar de temperatuur boven de 10 graden blijft, kan je ervoor zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft functioneren. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers eten.

De Samsung RB36T602DSA/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze zone is ideaal voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten, omdat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn afgestemd op deze producten. Hierdoor blijven ze langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is een handige functie, vooral als je regelmatig verse producten koopt en wilt voorkomen dat ze snel bederven.