Koelhouden.nl

Samsung RB36T670CSA/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB36T670CSA/EF

De Samsung RB36T670CSA/EF is te koop bij

Review
Samsung RB36T670CSA/EF

De Samsung RB36T670CSA/EF koel-vriescombinatie is een vrijstaande koelkast met een ruime inhoud van 365 liter. Het koelgedeelte heeft 251 liter en het vriesgedeelte heeft 114 liter. Dankzij de No Frost functie hoef je de vriezer nooit te ontdooien. De koelkast heeft een energieklasse C en een geluidsniveau van 35 dB, wat betekent dat het apparaat stil is. De bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse, waardoor je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur.

De koel-vriescombinatie is geschikt voor 5 personen of meer en biedt voldoende ruimte om voedsel en drankjes op te slaan. Daarnaast heeft het apparaat een vershoudzone, waarin de temperatuur net iets lager is dan in de rest van de koelkast, waardoor etenswaren langer vers blijven. De koelkast is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De Samsung RB36T670CSA/EF koel-vriescombinatie heeft 251 liter koelruimte, verdeeld over 4 plateaus. Het vriesgedeelte heeft 3 lades en dankzij No Frost hoef je de vriezer niet te ontdooien. Perfect voor boodschappen voor 5 personen of meer.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost functie.

De Samsung RB36T670CSA/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met zijn strakke design en moderne uitstraling past deze koelkast perfect in elke keuken.

Gemiddeld energieverbruik, jaarlijkse energiekosten van 66,4 euro.

De Samsung RB36T670CSA/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 166 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 66,4 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Samsung RB36T670CSA/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor groot huishouden.

De Samsung RB36T670CSA/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 365 liter, waarvan 251 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt om voedsel en drankjes op te slaan voor een groot huishouden.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB36T670CSA/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB36T670CSA/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving te plaatsen waar de temperatuur boven de 10 graden blijft, kan je ervoor zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers blijft.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone houdt etenswaren langer vers.

De Samsung RB36T670CSA/EF koel-vriescombinatie heeft een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld vlees en vis langer goed blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. Je kunt de vershoudzone eenvoudig instellen en het is fijn dat je niet aparte bakjes of zakjes hoeft te gebruiken om je etenswaren vers te houden.