Koelhouden.nl

Samsung RB38C602CS9/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38C602CS9/EF

De Samsung RB38C602CS9/EF is te koop bij

Review
Samsung RB38C602CS9/EF

De Samsung RB38C602CS9/EF is een stille koel-vriescombinatie met een inhoud van 276 liter. Dankzij de luchtcirculatie is het overal even koud, ongeacht waar je jouw boodschappen legt. Met superkoelen en supervriezen voorkom je temperatuurschommelingen bij het inladen van nieuwe boodschappen.

De koelkast kan gemakkelijk in de vakantiestand worden gezet met behulp van de Samsung app. Het vriesgedeelte heeft een no frost functie, waardoor ontdooien niet nodig is. Met een energieklasse C heeft de koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik. De bouwkwaliteit is topklasse, wat zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur. De koelkwaliteit is echter middenklasse.

De netto inhoud is 390 liter, waarvan 276 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft het een vershoudzone voor het langer vers houden van producten.

De Samsung RB38C602CS9/EF is een stille koel-vriescombinatie met een ruime inhoud van 276 liter. Het maakt niet uit waar je jouw boodschappen legt, dankzij de luchtcirculatie is het overal even koud. Met superkoelen en supervriezen voorkom je temperatuurschommelingen bij het inladen van nieuwe boodschappen. Met de Samsung app kun je de koelkast gemakkelijk in de vakantiestand zetten.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no frost functie.

De Samsung RB38C602CS9/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Gemiddeld energieverbruik, jaarlijkse energiekosten van 67,6 euro.

De Samsung RB38C602CS9/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 169 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 67,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met topklasse bouwkwaliteit.

De Samsung RB38C602CS9/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier zult hebben van je aankoop. De koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie is echter middenklasse, wat betekent dat de prestaties op het gebied van koelen gemiddeld zijn.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB38C602CS9/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 390 liter, waarvan 276 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38C602CS9/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB38C602CS9/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving met een constante temperatuur boven de 10 graden te plaatsen, kun je er zeker van zijn dat je voedsel veilig en op de juiste temperatuur wordt bewaard.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Samsung RB38C602CS9/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.