Koelhouden.nl

Samsung RB38C705CSR/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38C705CSR/EF

De Samsung RB38C705CSR/EF is te koop bij

Review
Samsung RB38C705CSR/EF

De Samsung RB38C705CSR/EF koel-vriescombinatie is een vrijstaande koelkast met aparte temperaturen voor het koel- en vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Met een energieklasse C heeft de koelkast een gemiddeld energieverbruik van 169 kWh per jaar.

De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn topklasse, wat zorgt voor betrouwbaarheid en een langere levensduur. Met een netto inhoud van 390 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 35 dB maakt de koelkast stil en geschikt voor een open keuken of woonkamer. Daarnaast is de koelkast geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De koel-vriescombinatie heeft ook een vershoudzone, waardoor verse producten langer vers blijven.

Bewaar jouw verse producten op de juiste temperatuur met de Samsung RB38C705CSR/EF koel-vriescombinatie. Stel aparte temperaturen in en schakel superkoelen en supervriezen in. No Frost zorgt ervoor dat je de diepvries niet hoeft te ontdooien. Zet de automaat eenvoudig op vakantiestand via de smartphone app.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB38C705CSR/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met dit model ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van jouw voedsel.

Gemiddeld energieverbruik, jaarlijkse energiekosten van 67,6 euro.

De Samsung RB38C705CSR/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 169 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 67,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, betrouwbaar en energiezuinig.

De Samsung RB38C705CSR/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat de koelkast energiezuinig is.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB38C705CSR/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 390 liter, waarvan 276 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38C705CSR/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB38C705CSR/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het overwegen van deze koel-vriescombinatie voor gebruik in een schuur of garage. Het feit dat deze koelkast geschikt is voor dergelijke omgevingen kan handig zijn voor mensen die extra koelruimte nodig hebben buiten de keuken, zoals bijvoorbeeld voor het bewaren van dranken tijdens feestjes of het opslaan van extra voedselvoorraden.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Samsung RB38C705CSR/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.