Koelhouden.nl

Samsung RB38C7B6AS9/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38C7B6AS9/EF

De Samsung RB38C7B6AS9/EF is te koop bij

Review
Samsung RB38C7B6AS9/EF

De Samsung RB38C7B6AS9/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een ruime inhoud van 387 liter. Het apparaat heeft een energieklasse A, wat betekent dat het energiezuinig is en je kosten bespaart. De koelkast heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en efficiënt koelt.

Met een geluidsniveau van 35 dB is het apparaat stil en ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen. Daarnaast is de koel-vriescombinatie geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het apparaat heeft ook een vershoudzone, waarin je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Dit is handig voor het bewaren van delicate producten zoals vlees, vis en groenten.

Met de Samsung RB38C7B6AS9/EF kun je je etenswaren op de juiste temperatuur houden zonder je zorgen te maken over het energieverbruik en voedselverspilling.

De Samsung RB38C7B6AS9/EF is een koel-vriescombinatie met 2 vershoudzones en een Convertible Zone. Er is extra ruimte voor blauwe bessen en champignons, en je kunt het vriesgedeelte ombouwen tot koelruimte. De Metal Cooling Plate houdt de koude lucht vast en zorgt voor minder temperatuurschommelingen. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal even koud is.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB38C7B6AS9/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met het strakke design en de moderne uitstraling past deze koelkast perfect in elke keuken.

Energiezuinige koel-vriescombinatie, bespaar op energierekening.

De Samsung RB38C7B6AS9/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A, wat betekent dat het een energiezuinig apparaat is. Met een jaarlijks energieverbruik van 108 kWh en energiekosten van 43,2 euro, is deze koelkast een goede keuze voor mensen die willen besparen op hun energierekening. Het lage energieverbruik zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten en draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl. Met deze koel-vriescombinatie kun je je etenswaren op de juiste temperatuur houden zonder je zorgen te maken over het energieverbruik.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met goede bouw- en koelkwaliteit.

De Samsung RB38C7B6AS9/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koelkast een goede investering is voor jouw huishouden.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB38C7B6AS9/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 387 liter, waarvan 273 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38C7B6AS9/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB voldoet deze koel-vriescombinatie aan de norm voor een stille werking. Dit is ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen en geen last willen hebben van storende geluiden. Je kunt dus genieten van een koele en stille omgeving met deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB38C7B6AS9/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een ruimte te plaatsen waar de temperatuur boven de 10 graden blijft, kun je er zeker van zijn dat je voedsel veilig en op de juiste temperatuur wordt bewaard.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers eten.

De Samsung RB38C7B6AS9/EF koel-vriescombinatie heeft een vershoudzone waarin je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze zone is speciaal ontworpen om de temperatuur en vochtigheid op een optimaal niveau te houden, waardoor je voedsel langer vers blijft. Dit is vooral handig voor het bewaren van delicate producten zoals vlees, vis en groenten. De vershoudzone zorgt ervoor dat je jouw etenswaren langer kunt bewaren zonder dat ze bederven, waardoor je minder voedselverspilling hebt.