Koelhouden.nl

Samsung RB38C7B6CCE/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38C7B6CCE/EF

De Samsung RB38C7B6CCE/EF is te koop bij

Review
Samsung RB38C7B6CCE/EF

De Samsung RB38C7B6CCE/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een koelinhoud van 276 liter en een vriesinhoud van 114 liter. De koelkast heeft een strak design en biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien.

De koelkast heeft een energieklasse C en een geluidsniveau van 35 dB, wat betekent dat het apparaat stil is en een gemiddeld energieverbruik heeft. De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Daarnaast heeft de koel-vriescombinatie een vershoudzone, waarin de temperatuur net iets lager is dan in de rest van de koelkast, waardoor vlees en vis langer vers blijven.

De Samsung RB38C7B6CCE/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met 2 vershoudlades en een koelinhoud van 276 liter. De Optimal Fresh+ zone houdt vis en vlees vers op 0 graden Celsius, terwijl de Humidity Fresh+ lade de luchtvochtigheid aanpast voor knapperig fruit. Met No Frost technologie blijven de 3 grote vriesladen ijsvrij.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB38C7B6CCE/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van jouw voedsel.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB38C7B6CCE/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 169 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 67,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit, betrouwbaar en duurzaam.

De Samsung RB38C7B6CCE/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB38C7B6CCE/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 390 liter, waarvan 276 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38C7B6CCE/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB38C7B6CCE/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving met een constante temperatuur boven de 10 graden te plaatsen, kun je er zeker van zijn dat je voedsel veilig en op de juiste temperatuur wordt bewaard.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, ideaal voor voorraad.

De Samsung RB38C7B6CCE/EF koel-vriescombinatie heeft een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld vlees en vis langer goed blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. Je kunt de vershoudzone eenvoudig instellen en het is fijn dat je deze functie kunt gebruiken, zelfs als je de koel-vriescombinatie in de schuur of garage plaatst.