Koelhouden.nl

Samsung RB38C7B6CS9/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38C7B6CS9/EF

De Samsung RB38C7B6CS9/EF is te koop bij

Review
Samsung RB38C7B6CS9/EF

De Samsung RB38C7B6CS9/EF is een energiezuinige vrijstaande koel-vriescombinatie met een ruime inhoud van 390 liter. Het heeft een Optimal Fresh+ lade om vlees en vis op de juiste temperatuur te houden en een Humidity Fresh+ zone om groente en fruit langer vers te houden. Met de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien.

De koelkast heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is. Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor mensen die een rustige omgeving waarderen. De koel-vriescombinatie is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone om producten langer vers te houden.

Kortom, de Samsung RB38C7B6CS9/EF is een efficiënte en duurzame koel-vriescombinatie met voldoende opslagruimte voor 5 personen of meer.

Samenvatting: De Samsung RB38C7B6CS9/EF is een energiezuinige koel-vriescombinatie met plaats voor de boodschappen van 5 personen of meer. De Optimal Fresh+ lade houdt vlees en vis op de juiste temperatuur, terwijl de Humidity Fresh+ zone groente en fruit langer vers houdt. Daarnaast heeft de koelkast 3 vrieslades met No Frost technologie voor gemakkelijk ontdooien.

Koel-vriescombinatie met No Frost technologie. Ruime inhoud.

De Samsung RB38C7B6CS9/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met het strakke design past deze koelkast perfect in elke keuken.

Gemiddeld energieverbruik, jaarlijkse energiekosten van 67,6 euro.

De Samsung RB38C7B6CS9/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 169 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 67,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, duurzaam en efficiënt.

De Samsung RB38C7B6CS9/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het voedsel optimaal gekoeld wordt. Met deze specificaties ben je verzekerd van een duurzame en efficiënte koelkast.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB38C7B6CS9/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 390 liter, waarvan 276 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38C7B6CS9/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB voldoet deze koel-vriescombinatie aan de norm voor een stille werking. Dit is ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen en geen last willen hebben van storende geluiden. Je kunt dus genieten van een koele en stille omgeving met deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB38C7B6CS9/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een ruimte te plaatsen waar de temperatuur boven de 10 graden blijft, kan je ervoor zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers blijft.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Samsung RB38C7B6CS9/EF koel-vriescombinatie heeft een vershoudzone waarin je jouw etenswaren op de ideale temperatuur kunt bewaren. Deze zone zorgt ervoor dat je producten langer vers blijven en hun smaak behouden. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie, vooral als je de koelkast in een schuur of garage wilt plaatsen waar de temperatuur kan variëren.